Heti mozipremierek - Egyesült Államok - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Egyesült Államok

Heti mozipremierek az Egyesült Államokban szeptember huszonötödikén.

Hotel Transylvania 2 (2015)
Dracula és barátai megpróbálják kihozni a szörnyeteget félig ember és félig vámpír unokájukból, és így meg akarják akadályozni, hogy elhagyja a hotelt.

The Intern (2015)
A hetvenéves özvegy, Ben Whittaker nyugdíjas éveiben arra szánja magát, hogy egy internetes divatoldal gyakornoka legyen, amelyet egy lendületes és fiatal hölgy alapított.

The Green Inferno (2015)
Egy csapat diák az Amazonhoz utazik, hogy megmentsék az esőerdőket, azonban hamarosan kiderül, hogy egyáltalán nincsenek egyedül.

Stonewall (2015)
Egy fiatal férfi politikai ébredése pontosan azokban a napokban történik meg, amikor a Stonewall felkelések folynak.

Labyrinth of Lies (2014)
A történet egy olyan összeesküvést tár fel, amely a német intézmények és a kormány között volt, hogy elfedjék a nácik bűneit.

99 Homes (2015)
Egy apuka megpróbálja visszaszerezni családja házát, amelyet egy borzalmas ingatlanos vett el tőlük.

A Brave Heart: The Lizzie Velasquez Story (2015)
A dokumentumfilm Lizzie Velasquez történetét mutatja be, aki szenvedése után inspirálni és pozitív szemléletre akarta tanítani az embereket.

The Keeping Room (2014)
Amerikai polgárháború utolsó napjaiban férfi nélkül maradt három déli nő: két testvér és egy afroamerikai rabszolgála. Hárman próbálják megvédeni az otthonukat két kegyetlen katonától, akik elszöktek a seregtől.

Mississippi Grind (2015)
Garry kifogyott a szerencséből és pénzügyi nehézségekkel néz szembe, ezért csatlakozik egy karizmatikus pókerjátékoshoz, Curtishez, hátha fordíthat a sorsán. Ketten indulnak délre, hogy szerencsét próbáljanak.

The Reflektor Tapes (2015)
Interjúk és koncertfelvételek során ismerhetjük meg az Arcade Fire albumának készítését.

Ashby (2015)
Egy középiskolás diák összebarátkozik szomszédjával, aki régebben a CIA-nál tevékenykedett és csak pár hónapja van hátra.

Ez is tetszeni fog...