Heti mozipremierek - Egyesült Államok 45. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Egyesült Államok 45. hét

Heti mozipremierek az Egyesült Államokban november 16-án.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)
Újra J.K. Rowling varázsvilágába kerülhetünk, és tovább ismerkedhetünk Newt Scamander kalandjaival.

Instant Family (2018)
Egy párnak teljesen felfordul az élete, amikor örökbe fogadnak három gyereket.

Widows (2018)
Napjaink Chicagójában négy egymásnak is ismeretlen nő adósságban marad férjük büntetettei nyomán. A nők a kezüket sorsukba véve megpróbáljuk saját képükre formálni jövőjüket.

Green Book (2018)
Az olasz-amerikai kidobóemberből egy afroamerikai zongorista sofőrje lesz, és együtt menetelnek végig a hatvanas években az amerikai délvidéken.

At Eternity’s Gate (2018)
Ebben a filmben Vincent van Gogh életét ismerhetjük meg, amikor Arles-ben és Auvers-sur-Oise-ben élt.

The Last Race (2018)
Ebben a dokumentumfilmben megismerhetjük egy amerikai város portréját, ahol is próbálják megtartani az autóversenyzés tradícióját, amelyet a globalizáció teljesen megváltoztatott.

Jonathan (2018)
Jonathan minden délben elhagyja az irodáját, amikor hazaér, lefekszik aludni. Minden reggel megeszi a reggelijét, és megnéz egy videót, mit kell tennie aznap.

Team Khan (2018)
Dokumentumfilm a profi bokszolóról, Amir Khanról. A filmet két éven keresztül forgatták, végig követve Amirt és csapatát, hogy ők legyenek a legjobb bokszolók a világon.

Heart, Baby (2017)
George és Doc gyerekkoruk óta jó barátok. George-ból a börtönben profi bokszoló lesz, amíg Doc a segítője marad. Amikor George-nak szabadulást ajánlanak azért, hogy részt vegyen az 1984-es Olimpián, és ezt visszautasítja, akkor Doc felfedezi az igaz barátság üzenetét.

Ez is tetszeni fog...