Heti mozipremierek - Egyesült Államok 48. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Egyesült Államok 48. hét

Heti mozipremierek az Egyesült Államokban december elsején.

The Disaster Artist (2017)
Amikor Greg Sestero, a feltörekvő színész találkozik a furcsa és különös, Tommy Wiseau-val egy színjátszó-órán, furcsa kapcsolatot alakítanak ki és együtt utaznak Hollywoodba, hogy valóra váltsák álmaikat.

Wonder Wheel (2017)
Coney Island az ötvenes években: egy vízimentő mesél nekünk egy történetet a középkorú óriáskerék-működtetőről és feleségéről.

The Shape of Water (2017)
Egy másvilági tündérmese, ellentétbe állítva a hidegháború Amerikájával 1962 körül. Elisa egy magasan védett kormányzati intézményben dolgozik, izoláltan a külvilágtól. De minden megváltozik, amikor kolléganőjével, Zeldával felfedeznek egy titkos kísérletet.

The Tribes of Palos Verdes (2017)
Amikor az idilli Palos Verdesben megváltoznak az életkörülmények, a fiatal Medina úgy dönt, hogy a boldogság felé fog szörfözni.

Love Beats Rhymes (2017)
Amikor egy nehézségekkel küzdő rapper, Coco beiratkozik egy költészeti kurzusra, úgy gondolja, rímei le fogják nyűgözni tanárát, Dixon professzort. Azonban Dixon arra bátorítja Cocót, hogy valódi jelentőséggel ruházza fel a dalszövegeit, így fedezi fel a lány a rap klubok világát, és talál rá igazi hangjára.

Gangster Land (2017)
A történet Amerika leghíresebb rablóiról szól, és hatalomért folytatott küzdelmükről.

Another WolfCop (2017)
Az alkoholista vérfarkas-rendőr, Lou Garou a tettek mezejére ugrik, amikor egy menő üzletember elcsábítja Woodhaven lakosságot egy új sörfőzdéjével és hokicsapatával.

Naples ’44 (2016)
Egy brit titkos-ügynök története Nápolyban a második világháború idején.

Slumber (2017)
Egy alvási szakértő megpróbálja megvédeni a családját egy démontól, aki az emberek rémálmaiból táplálkozik.

Beauty and the Beast (2017)
A tündérmese újabb feldolgozása, amelyben egy fiatal nő egy elátkozott herceggel esik szerelembe.

Drawing Home (2017)
Boston a húszas években. Egy fiatal keleti-parti lány a legmegkapóbb agglegénnyel randizik a világon, aki nem más, mint III. John D. Rockefeller. A jövőjük ki van téglázva: álomélet magas társadalmi pozícióban. Azonban a lány hamarosan találkozik egy fiatal festővel, aki a kanadai Sziklás hegységből jött. A világuk tökéletes ellentétben áll, de felfordítják egymás életét.

Shadowman (2017)
Richard Hambleton alapította az utcai művészet mozgalmat, mielőtt hajléktalanné és drogfüggővé vált volna. Húsz évvel később felfedezi, hogy van egy második esélye. De vajon tud-e élni vele?

Ez is tetszeni fog...