Heti mozipremierek - Egyesült Államok 6. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Egyesült Államok 6. hét

Heti mozipremierek az Egyesült Államokban február 16-án.

Black Panther (2018)
T’Challa apja halála után hazatér az izolált, de technológiailag fejlett afrikai nemzethez, hogy elfoglalja a méltó helyét királyként.

Early Man (2018)
Az élet hajnalán, amikor csak történelem előtti lények és mamutok jártak a földön, a Korai Ember elmeséli Dug történetét, aki barátjával, Hognobbal együtt veszi fel a harcot ellenségükkel, Lor Nooth-al, hogy megmentsék otthonukat.

Aiyaari (2018)
Két hazaszerető rendőrnek szembe kell néznie az ellentmondásokkal. A mentor, Abhay Singh teljes mértékben meg van győződve a rendszer igazságosságáról, amíg gyakornoka, Jai Baksi másként gondolkodik az országról.

Samson (2018)
Miután elveszítette élete szerelmét egy filiszteus herceg miatt, a fatal héber férfinek meg kell védenie népét, mindent feláldozva, hogy megbosszulja szerelmét és megvédje az embereit.

Loveless (2017)
Egy válófélben lévő házaspárnak újra össze kell fognia, hogy megtalálják elszökött fiukat, aki az egyik vitájuk közben lép le.

Double Lover (2017)
A törékeny fiatal nő, Chloé szerelmesbe esik pszichológusával, Paullal. Pár hónappal később összeköltözik vele, de hamarosan új dolgok derülnek ki róla.

The Party (2017)
Janet egy bulit rendez, hogy megünnepeljék előléptetését, de ahogy megérkeznek a vendégek, akkor egyértelművé válik, hogy nem megy minden zökkenőmentesen.

The Boy Downstairs (2017)
Egy fiatal nő véletlenül ugyanabba az épületbe költözik, ahol az exe lakik.

Nostalgia (2018)
Történetek a szerelemről és a veszteségről.

Oh Lucy! (2017)
Egy magányos nő kitalálja, hogy angol órákat vesz, ahol felfedezi alteregóját, Lucyt.

Tehran Taboo (2017)
Négy fiatal Teheránban élő férfi keresi a szabadságot és a boldogságot, amiért meg kell törniük az iszlám közösség tabuit.

Western (2017)
Egy csapat német munkásnak kemény munkája van a bolgár vidéken. Az idegen vidék felkelti a férfiak kalandvágyát, de ezzel együtt szembekerülnek előítéleteikkel és bizonytalanságaikkal is a nyelvi akadályok és a kulturális különbségek miatt.

 

Ez is tetszeni fog...