Heti mozipremierek - Egyesült Államok - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Egyesült Államok

Heti mozipremierek az Egyesült Államokban március 11-én.

10 Cloverfield Lane (2016)
Egy autóbaleset után egy nő két férfival kerül egy védőhelyre, akik azt állítják, hogy a világot széleskörű kémiai támadás érte.

The Perfect Match (2016)
Charlie teljesen meg van arról győződve, hogy minden kapcsolata halálra van ítélve, azonban hamarosan találkozik a gyönyörű Evával. Az affér után Charlie többet is szeretne a nőtől.

The Brothers Grimsby (2016)
Egy menő kémnek a focihuligán bátyjával kell összefognia, hogy megoldjanak egy feladatot.

The Young Messiah (2016)
Jézus Krisztus korai életszakaszát mutatja be ez a film hétéves korától, amikor családjának el kellett hagynia Egyiptomot és vissza kellett térnie Názáretbe.

Creative Control (2016)
A közeli jövőben Brooklynban járunk, ahol egy reklámszakember egy új technológiát használ fel arra, hogy viszonyt kezdjen a legjobb barátja csajával.

Eye in the Sky (2016)
Katherine Powellnek kell Kenyába vezetnie egy missziót, hogy elkapja a terroristákat. Azonban minden felborul, amikor egy lány kerül a gyilkolási zónába, így tárgyalások kezdődnek el.

Hello, My Name Is Doris (2015)
Egy önsegítő szeminárium arra inspirál egy hatvanas éveiben járó nőt, hogy elcsábítsa fiatal munkatársát.

Lolo (2015)
A negyvenéves munkamániás nő szerelmes lesz egy igazi kockába, amíg elmegy egy wellness hétvégére legjobb barátnőjével.

Marguerite (2015)
A húszas évek Párizsában Marguerite Dumoint gazdag nőként igazi szerelmese a zenének és az operának. A nő imád énekelni a barátainak, de nincs valami jó hangja. A barátai és férje azonban megtartják maguknak ezt az információt. A gond akkor kezdődik, amikor a nő elhatározza, hogy valódi közönség előtt énekelne.

River of Grass (1994)
Cozy elégedetlen feleség, azonban egyik nap találkozik Lee-vel a kocsmában. Az italozás hamarosan betöréshez és lövöldözéses vezet, így a páros menekülni kényszerül.

Backgammon (2015)
Lucian és Miranda egyedül maradnak egy elszigetelt házban a hétvégére. Egymás iránti vonzalmuk egyre növekszik, azonban hamarosan kiderül, hogy Miranda exe valahol a házban rejtőzik.

Hyena Road (2015)
Három különböző férfi, három különböző világ, három különböző háború, egy olyan helyen, ahol semmi sem az, aminek látszik.

Ez is tetszeni fog...