Heti mozipremierek – Magyarország 26. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Magyarország 26. hét

Heti mozipremierek Magyarországon június 29-én.

Elválaszthatatlanok (Inseperable, 2016)
Daisy és Violet ikertestvérek, akik éppen betöltik tizennyolcadik életévüket. Gyönyörű hangjuk van, ezért úgy gondolják, hogy esküvőkön és keresztelőkön énekelnének. A gond csak az, hogy sziámi ikrek. Azonban egyszer egy angol doktor azt mondja nekik, hogy képes szétválasztani az ikreket.

Gru 3 (Despicable Me, 3)
Gru találkozik elveszett, vidám és sokkal sikeresebb ikertestvérével, Druval, aki segíteni akar Grunak céljai elérésében.

Kisvárosi gyilkosok (Small Town Killers, 2017)
Két kereskedő, Ib és Edward belefáradtak házasságaikba és elhatározzák, hogy jó életet fognak élni félretett pénzükből, amit alkoholkészítésből keresnek. Egy nagy veszekedés után a két férfi rendesen berúg, és felbérelnek egy orosz bérgyilkost, hogy végezzen a feleségeikkel. Azonban a férfiak nagyban alábecsülték feleségeiket.

Mérgezett egér (Wild Mouse, 2017)
Amikor Georg elveszíti az állását, elmondja a tényeket fiatal feleségének, aki éppen gyerekeket akar tőle. A férfi erre egy régi hullámvasút felújításába kezd, hogy bosszút álljon régi főnökén.

Nyomd, bébi, nyomd (Baby Driver, 2017)
Egy fiatal sofőr egy elátkozott bűnügy középpontjába kerül.

Oltári baki (Wedding Unplanned, 2017)
Amikor Alexia felfedezik egy esküvőtervező névjegykártyáját, azonnal igent mond rá, csak azt nem tudja, hogy a vőlegénye szeretőjét bérelte fel.

kiemelt kép forrása: Screen Rant

Ez is tetszeni fog...