Heti mozipremierek – Magyarország 32. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Magyarország 32. hét

Heti mozipremierek Magyarországon augusztus tizenhatodikán.

A kém, aki dobott engem (The Spy Who Dumped Me, 2018)
Audrey és Morgan legjobb barátok, akik hirtelen egy nemzetközi kémhálózat részesei lesznek, amikor az egyik lány felfedezi, hogy a barátja, aki szakított vele, igazából kém.

A Védelmező 2. (The Equalizer 2, 2018)
Rober McCall igazságot szolgáltat az elnyomottaknak, de vajon milyen messzire megy el valakiért, akit szeret is?

Anna Nyetrebko és Rolando Villazón – Párizs 2007 (2008)
A 2007. március végi estén szinte tapintható izgalom uralta a párizsi Théâtre des Champs-Elysées közönségét. Az operavilág „álompárjának” tartott Anna Netrebko és Rolando Villazón első alkalommal lépett fel együtt Franciaországban, a francia operarajongók legnagyobb örömére. Az előadás fenomenálisan sikerült: „ Felejthetetlen este volt, tele érzelmekkel, amelyre minden néző nosztalgikus emlékekkel gondolhat majd vissza, és büszkén mondhatja majd: Én ott voltam!” (Opéra Magazin)

Az elrabolt hercegnő (The Stolen Princess, 2018)
Ruslan, a vándorló művész nem is sejti, amikor találkozik a szépséges Milával, hogy a király lányába szeretett bele, azonban boldogságuk nem tart soká, ugyanis a gonosz varázsló, Chernomor is feltűnik a színen.

Eldorádó (Eldorado, 2018)
Ebben a felkavaró dokumentumfilmben ismerhetjük meg a jelenkor menekültjeinek sorsát a Földközi-tengeren, Libanonban, Olaszországban, Németországban és Svájcban.

Nem vagyok boszorkány (I Am Not a Witch, 2018)
A nyolcéves Shulát egy véletlen baleset miatt boszorkánysággal vádolják. Rövid per után bűnősnek találják, amiért boszorkánytáborba száműzik a sivatag közepén, ahol aztán beavatják a boszorkányok közé.

Skate Kitchen (2018)
Egy tinédzser gördeszkás összebarátkozik más lányokkal New York Cityben.

Szoba gyerekkel kiadó (The Full House, 2018)
A legénybúcsú-mániás, Antonie új szobatársat kap: Jeanne-t és a két gyerekét.

Ez is tetszeni fog...