Heti mozipremierek – Magyarország 33. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Magyarország 33. hét

Heti mozipremierek Magyarországon augusztus huszonharmadikán.

A monostor gyermekei (The Next Guardian, 2017)
Két generáció álmainak kontrasztját mutatja be a film, amelyben megismerhetjük egy ősi buddhista monostor életét Bhutánban, ahol egy átlagos tinédzser, Gyembo kapja meg a jogot, hogy az apja után ő legyen a monostor védője.

Alfa (Alpha, 2018)
A történelem előtti időkben egy fiatal férfi nehezen jut haza, mivel messzire kerül a törzsétől egy bölényvadászat során, azonban hamarosan egy elveszett farkas társaságába kerül, és olyan barátság formálódik közöttük, amely megváltoztatja az emberiséget.

Az ismeretlen rém (Slender Man, 2018)
Massachusetts apró városkájában egy csapat vadász megszállottan keresi az internetes Slender Mant, hogy bebizonyítsák létezését, azonban minden megváltozik, amikor egyikük ténylegesen eltűnik.

Elvis Presley 1968 – A nagy visszatérés (Elvis ’68 Comeback Special, 2018)
Ötven év telt el Elvis Presley legendás televíziós koncertje óta, amely a csúcsig repítette karrierjét. Most megismerhetjük ezt a legendás 1968-as showt.

Fák jú Tanár Úr! 3. (2018)
Zekiből előtör az igazi tanár, és elhatározza, hogy átrugdossa problémás diákjait az érettségin. Vajon milyen újfajta módszereket talál, hogy megoldja a gondokat?

Kaliforniai rémálom (Under the Silver Lake, 2018)
Az intelligens, ám céltalan Sam egy nőt talál a lakásának medencéjében egyik este, azonban másnap reggelre eltűnik. Sam elindul Los Angelesbe, hogy megtalálja, azonban egyre érdekesebb dolgok kerülnek előtérbe.

Ez is tetszeni fog...