Heti mozipremierek - Magyarország 38. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Magyarország 38. hét

Új filmek Magyarországon szeptember 21-én.

47 méter mélyen (47 Meters Down, 2017)
Két lány halálos veszélybe kerül, amikor egy ketreces merülés során a víz mélyén rekednek.

Hetedik alabárdos (2017)
A Hetedik alabárdosban egy eddig mellőzött színész hirtelen vezető rendező lesz, és rászakad az összes felelősség. Vajon képes megbirkózni a feladattal?

Isten hozott Németországban! (Willkommen bei den Hartmanns, 2016)
Angelika nemrég vonult nyugdíjba, és úgy dönt, hogy befogad a családba egy menekültet. Diallo beköltözése után a nyugodt mindennapoknak vége szakad, hiszen a fiatal nigériai férfi igyekszik megismerni az új kulturális közeget, és ráadásul sokan nem is örülnek az idegen érkezésének.

A kairói eset (The Nile Hilton Incident, 2017)
Egy szobalány gyilkosságnak lesz szemtanúja egy menő hotelben, egy rendőrt állítanak a nyomozás élére, azonban hamarosan kiderül, hogy fontos emberek nem akarják, hogy felgöngyölítsék az ügyet.

Kingsman: Az aranykör (Kingsman: The Golden Circle, 2017)
Amikor a főhadiszállást elpusztítják és a világot fenyegetik, akkor a brit és amerikai titkos szervezetnek össze kell fognia, hogy legyőzzék a közös ellenséget.

A Lego Ninjago film (The LEGO Ninjago Movie, 2017)
Hat fiatal nindzsának kell megvédenie városukat. Éjjel kegyetlen harcosokként élik az életüket, azonban nappal mindannyian csak a közös ellenséggel küzdenek: a középsulival.

Ultra (2017)
Simonyi Balázs és csapata az Ultra című filmben öt versenyző szemén keresztül mutatja be a Spartathlon futóversenyt, amely az egyik legnehezebb a világon.

Viktória királynő és Abdul (Victoria and Abdul, 2017)
Viktória királynő különleges barátságot alakít ki egy fiatal indiai kereskedővel, Abdul Karimmal.

Legjobb úton (No Place Like on the Road, 2016)
Nándi, a jövendőbeli zeneszerző hét év után tér vissza vidéki magyar otthonába. Az otthonléte csupán átmeneti, hiszen vízumra vár Új-Zélandban. Azonban ez a kis idő is elég ahhoz, hogy elgondolkodjon az életén.

 

Ez is tetszeni fog...