Heti mozipremierek – Magyarország 46. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Magyarország 46. hét

Heti mozipremierek Magyarországon november huszonkettedikén.

A diótörő és a négy birodalom (The Nutcracker and the Four Realms, 2018)
Clarának csak egy kulcsot kell megtalálnia, egy páratlan kulcsot, amely kinyitja a dobozt, amelyet édesanyja örökített rá. Az ünnepi bálon egy aranyfonál segítségével jut el a kulcshoz, amely egy új dimenziót nyit meg előtte.

Styx (2018)
A Styxben egy nő történetét ismerhetjük meg, aki egyedüli reménye marad egy csapat hajótörött menekültcsoportnak a tenger közepén.

Cinema Paradiso (1988)
Egy filmkészítő visszaidéző gyermekkorát, amikor is beleszeretett a mozik világába szülővárosában, és mély barátságot alakított ki egy vetítővel.

Nyughatatlan özvegyek (Widows, 2018)
Napjaink Chicagójával négy nőben semmi közös nincs azon kívül, hogy férjeik mind bűnözők voltak. Most a sorsukat a saját kezükbe veszik, hogy saját képükre formálják jövőjüket.

Film Farm 2 (2018)
2018-ban ezek a rövidfilmek érték el a legnagyobb sikert. A válogatásban szereplő filmek: Záridő (Reich Dániel), Tetemre hívás (Madarász Isti), Van egy határ (Tóth Barnabás), A répa (Lengyel Balázs), Balkon (Dell’Edera Dávid), Vége (Borsos Miklós), A csatárnő bal lába életveszélyes (Szilágyi Fanni), Hetvenes (Dombrovszki Linda).

Mission Kathmandu: The Adventures of Nelly & Simon (2018)
Quebec városában járunk 1956-ban, ahol is Nelly Maloye, a detektív véletlenül találkozik egy kutatóasszisztenssel a helyi egyetemen. Közösen vad kalandra indulnak, hogy bebizonyítsák egy lény létezését.

Paranormal Drive (2016)
Napjaink Oroszországában járunk, ahol is egy fiatal páros könnyedén hozzájut egy menő BMW-hez. Sajnos a kocsit ördögi erő szállta meg.

Van Gogh: Búzamezők és borús égbolt (2018)

A művészet templomai ismeretterjesztő sorozat következő epizódjában Vincent Van Gogh munkássága egy egészen új nézőpontból kerül megközelítésre: a holland festőzseni műveinek legnagyobb magángyűjteményével rendelkező személy, Helene Kröller-Müller (1869–1939) szemszögéből, aki a festő közel háromszáz alkotását vásárolta fel a 20. század elején.

Ez is tetszeni fog...