Heti mozipremierek - Magyarország - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Magyarország

Heti mozipremierek Magyarországon december 31-én. Boldog Új Évet Mindenkinek!

Holtpont (Point Break, 2015)
Egy fiatal FBI ügynöknek élsportolók közé kell beépülnie, hogy felderítsen egy ügyet.

Joy (2015)
Joy neve az örömöt jelenti. A lány mindenképpen különleges, hiszen erős és elszánt, miközben elviseli szeszélyes családját is. Nincs túl sok esélye arra, hogy sikeres legye, de végül egy vállalatbirodalom alapítója lesz.

Lépcsőházi történetek (Asphalte, 2015)
Véletlen találkozások változtatják meg egy társasház lakóinak sorsát, amely gyengédséget csempész az elidegenedett városi környezetbe.

Nagyon vadon – Bolondos vadászigény (Open Season: Scared Silly, 2015)
Egy vérfarkas kavarja fel a Timberline Nemzeti Park állóvizét, legalábbis az állatok között ez a hír terjed. Ezért Shawn meghirdeti a vadászidényt, amely igazi veszélyt jelent az állatoknak is, akik felesküdnek, hogy megkeresik a vérfarkast.

Nagytudásúak 2. (Les Profs 2, 2015)
A Nagytudásúak őfelsége titkosszolgálatában térnek vissza. A világ legtehetségesebb diákjai segítenek a brit birodalomnak, és korrepetálni a királynő unokáját.

Pavarotti és barátai: Duettek (2015)
Modenában ismerhetünk meg tehetséges énekeseket, akik Pavarotti oldalán lépnek fel.

Szüleink szexuális neurózisai (Dora oder Die sexuellen Neurosen unserer Eltern, 2015)
A mentálisan sérült tinédzser anyja úgy dönt, hogy a lánynak nem kell tovább szednie a gyógyszereit, így Dora felfedezheti a szexualitást és önmagát, azonban hamarosan teherbe is esik.

Truman (2015)
Juliánt meglátogatja régi barátja, Tomás, aki Kanadában él. A két férfit Julián hűséges kutyája követi, miközben felfedezik a múltat.

Ez is tetszeni fog...