HéTVégi hírnasi - Corn & Soda

HéTVégi hírnasi

The Flash -- Image Number: FLA02_FIRST_LOOK.jpg -- Pictured: Grant Gustin as Barry Allen/The Flash -- Photo: -- Jordon Nuttall/The CW -- © 2015 The CW Network, LLC. All rights reserved.

The Flash — Image Number: FLA02_FIRST_LOOK.jpg — Pictured: Grant Gustin as Barry Allen/The Flash — Photo: — Jordon Nuttall/The CW — © 2015 The CW Network, LLC. All rights reserved.

Comic Con nélkül is zajlik az élet a TV világában. Ezen a héten kaptok egy rakat előzetest, egy interjút, és két képet. Az egyik kép ez itt fent, ami a Flash következő szezonjában a főhős új ruciját mutogatja. Érdemes kattintani.

Da Vinci démonai című sorozatot, aminek a harmadik évada október 24-én kezd, elkaszálta a gyártó Starz csatorna, szóval az lesz az utolsó évad. Viszont van hozzá egy eszméletlenül pörgős és hangulatos 2 perce évad előzetese, amiben RuelleUp in Flames című száma adja a baljós hangulatot.

Az X – aktákhoz újabb teasert adtak ki. Nem csak hangulatkeltő, hanem valódi jeleneteket láthatunk benne. A sorozat egyik írója elárulta, hogy a részeket külön – külön írják, mint régen, és ezért epizodikus, amit csak egy történetszál fűz össze.

 

A Gotham második évadához van két videó. Az egyik úgy tűnik szintén évad előzetes, a második pedig egy olyan teaser, amiben a kis Bruce először baktat le a kis barlangjához, ami közös, hogy mindkettőből megtudhatjuk az évad alcímét, ami a Rise of the Villains, azaz a Gonosztevők felemelkedése. Az évad előzetesben egyébként a Hidden Citizens és Tim Halperin közös munkáját hallhatjuk, ami a Hungry Like The Wolf címet viseli.

Egy korábbi HéTVégi hírnasiban, írtunk arról, hogy Kevin Costner egy ügyvédes drámában fog szerepelni. A legújabb hír, viszont az, hogy Costner visszadobta a lehetőséget, amire Billy Bob Thornton le is csapott. Szerintem jobban is illik majd hozzá az alkesz ügyvéd karakter, mint Costnerhez.

És ha már Thornton, akkor íme végre a sok teaser után a Fargo második évadának a normális előzetese. Igaz Thornton ebben már nem fog szerepelni, mert a második évad a múltban fog játszódni, totál más szereplőkkel, azaz a sorozat antológia, ami azt jelenti, hogy minden egyes évad egy különálló történet, de vannak közöttük összefüggések. Annyi biztos, hogy a Fargo ugyanolyan király lesz mint az előző évadban volt.

Találtunk az Under The Dome-hoz is egy előzetest, ami a címében azt állítja, hogy az egyik epizódé, ám sokkal inkább úgy tűnik, hogy ez is az egész évadról szól. Inkább azoknak ajánlott, akik már lemondtak a sorozatról, mert olyan giga spoiler van benne, amitől a sorozat nézői ledobják a hajukat.

Az angol nyelvtanulást ösztönzendő, íme egy érdekes interjú a Mr. Robot technikai tanácsadójával, aki arról beszél, hogy mennyire aktuális és hiteles lett a sorozat. Annyit segítek, hogy nagyon. 🙂

Animációs sorozat készül A glaxis őrzőiből. Így fog kinézni. Fura, mert a Disney XD fogja adni, de szerintem a poénok felét a gyerekek nem fogják érteni, és nem is igazán tartom gyermekbarát programnak.

A Fox megjelentette az Empire második évadának promóját is végre. A dráma egy dinasztiáról szól, akik életét a zene, fényűzés, veszély és hatalom határozza meg. Az Empire 2. évada szeptember 23-án kezdődik a Foxon.

A CBS bemutatta legújabb a DC Comics sorozata, a Supergirl következő poszterét. A sorozat Melissa Benoist főszereplésével készül, a DC képregénykarakter, Kara Zor-El kalandjairól. Kara Superman unokatestvére, akinek 12 évig sikerült a Földön titokban tartani képességeit, de elérkezett az idő, hogy végre azzá váljon, aki mindig is lenni akart. Szuperhőssé. Döntsétek el ti, hogy mennyire lesz gagyi a sorozat végül.

supergirlposter

Ez is tetszeni fog...