Hétvégi koncertajánló - május 27-28. - Corn & Soda

Hétvégi koncertajánló – május 27-28.

Ahogy lassan beköszönt a nyár és a fesztiválszezon, úgy kezdenek kihalni a koncertek a budapesti klubokból, így most kicsit soványabbra sikeredett a hétvégi ajánló…

 

Május 27.

Aljas Kúszóbab@G3/kezdés: 23.00

A Gödör Klub nagyszínpadán ad egy ingyenes koncertet a punk/rock stílusú Aljas Kúszóbab, amelynek fő célja, hogy a Siófoki Állatvédő Alapítvány számára gyűjtsenek minél több pénzbeli adományt.

aljas

Vad Fruttik@Budapest Park/kezdés: 20.10

Alighanem a Vad Fruttik koncertje mozgatja meg majd a legtöbb embert a hétvége folyamán a fővárosban, hiszen ebben az évben először lépnek fel Budapesten a srácok. A zenekarnak egyébként tavaly jelent meg új lemeze, Tudom milyen címen.

vf

Hooligans@Barba Negra Track/ kezdés: 20.00

Amíg a Vad Fruttik visszatér, addig a Hooligans elhagyja a fővárost, hiszen legközelebb csak novemberben láthatja őket itt a közönség. Az együttes idén ünnepli a 20. születésnapját, így ennek a turnénak a keretében érintik a Barba Negrát.

hoo

 

Május 28.

Mystery Gang@Akvárium/kapunyitás: 20.00

A rockabilly stílusú Mystery Gang lemezbemutató koncertet ad az Akváriumban, ami egyben születésnapi bulinak is minősül, hiszen idén válik „nagykorúvá” a zenekar. Előttük 20.00 órától a The Stinky Rodders játszik.

mg

Balaton@Hunnia/kezdés: 21.00

Ha van ezeknek a koncertajánlóknak egy állandó pontja, akkor alighanem ez lesz az…Balaton klubkoncert Víg Mihállyal a Hunniában, szombat este.

balaton

Orient Fall/Orion Dawn/Inhale Me/Grimcity@Dürer/kezdés: 20.00

A Dürer kert és a NuSkull közös szervezésében négy metál stílusú együttes lép fel a szórakozóhely kistermében, ezek név szerint az Orient Fall, Orion Dawn, Inhale Me, Grimcity, a belépés pedig ingyenes.

orient

Motörhand@Művész Underground/kezdés: 20.30

Lesz Motörhead tribute koncert is a szombati napon, ezt követően pedig rockdiszkó hajnalig a Művész Undergroundban.

motörhand

Bikini@Barba Negra Track/kapunyitás: 18.00

A Bikini is fellép ezen a hétvégén a fővárosban, a Barba Negrában adnak koncertet szombat este.

bikini

Ez is tetszeni fog...