Hírek a Marvel univerzumból - Guardians of the Galaxy - Corn & Soda

Hírek a Marvel univerzumból – Guardians of the Galaxy

Alig egy hónap, és a mozikba kerül a Marvel csapat galaktikus hőseiről szóló filmje, a Guardians of the Galaxy, ami ugyan még nem örvend akkora sikernek, mint teszem azt Vasember, Pókember, vagy a Mutánsok, de ha csak fele olyan pörgős és vicces lesz, mint az előzetes, sok embert csábít majd a mozikba egy-egy tikkasztó nyári napon. Mindeközben készül a Bosszúállók folytatása, amiben a megszokott csapathoz új arcok csatlakoznak.A Marvel Univerzum második fejezete nem csak folytatásokat készített, hanem új képregényt is hozzácsapott a már meglevő csapathoz. A galaxis örzői (Guardians of the Gualaxy) bár hazánkban nem örvend akkora hírnévnek, mint kiadóbeli társai, de az előzetes ígéretes, és a poszterek is csalogatóak.

BsrfvgwCAAASU9s-560x802 GuardiansIMAXcolorposterfullsizebig1 guardiansofthegalaxy-characterposter1-full guardiansofthegalaxy-characterposter3-full guardiansofthegalaxy-poster-gamora-full2 guardiansofthegalaxy-poster-groot-full-560x800 guardiansofthegalaxy-poster-rocket-full guardians-rocket-groot-560x816 Közben már elindult  a jövő nyárra tervezett Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron, 2015) forgatása, aminek promóciója már a héten elkezdődött, hol máshol, mint az EW címlapján. A megszokott csapat (Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Chris Hemsworth, Samuel L. Jackson and Cobie Smulders) mellett két új karakterrel bővül a Föld védőinek szupercsapata, az X-menből már ismert Higanyszál és Skarlátboszorkány.
Mondjuk Higanyszálat nem Evan Peters (American Horros Story) játssza, mint a legutóbbi X-men filmben, hanem Aaron Taylor-Johnson (Kick/Ass), amit akár magyarázhatnánk azzal is, hogy a 70-es évek alatt felnőtt karakter, ha nem egy ugyanolyan kölyökképű színészt választottak volna. Skarlátboszorkányt az Olsen ikrek kevésbé híres tesója, Elizabeth Olsen alakítja.

A címlapon Downey Jr. és Evans között debütál Ultron is, az ügyeletes rosszfiú, aki egy mesterséges értelem, és villogó piros szemeivel leginkább egy transormer vámpír verziójára hajaz. A Comic Conon a színészek se tudtak válaszolni a rajongók kérdésére, hogy ki is Ultron, de a fanatikusok úgyis találkoztak már vele a képregényekben.
avengers2-ewcover-full De az újságba is került néhány promó fotó. avengers2-ewcover-full avengers2-ewfirstlook2-full-560x347 avengers2-ewfirstlook3-full-560x347 avengers2-ewfirstlook4-full-560x347 avengers2-ewfirstlook5-full-560x347 avengers2-ewfirstlook6-full-560x347 avengers2-ewfirstlook7-full-560x347

Ez is tetszeni fog...