Horrible Bosses 2 official trailer - Corn&Soda

Horrible Bosses 2 official trailer

Bár az első Horrible Bosses is nagy durranás volt, a sequel is ígér legalább annyi szórakozást. Lesz benne szexfüggőség, autósüldözés, emberrablás és szegényesen elnevezett fürdőszobai eszközök.

A Horrible Bosses 2 története egészen más, mint az első filmé volt, mégis úgy tűnik, hogy meghazudtolja az általános szabályt, miszerint a második mindig rosszabb mint az első, hiszen egy nagyon erősen strukturált plotról van szó ebben az esetben, illetve az is kiderül az eddigi trailerek alapján, hogy Jason Bateman, Jason Sudeikis és Charlie Day erős komikus édeshármast fognak alkotni a jövőben is. Az első filmben az ő játékuk segített egy középszerű filmből sikerfilmet csinálni, és valószínűleg ez ennél a mozinál sem lesz másként.

A triót azonban egy egész sor színész követi, és ezek a nevek bizonyítják, hogy a film remekül fog teljesíteni. Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Jamie Foxx és Colin Farrell szelleme is visszatérnek egy körre, valamint Keegan-Michael Key, Jonathan Banks, Chris Pine és Christoph Waltz is szerephez jut.

A Horrible Bosses 2 plotja szerint Bateman, Day és Sudeikis meg akar semmisíteni egy üzletembert (Waltz), aki ellopta az ötletüket a Shower Buddy nevű eszközre. Ennek érdekében átvedlenek bűnözővé és eltervezik, hogy elrabolják Waltz fiát, Rexet (Pine). Nyilván balul sül el a történet, de többet nem árulok el, nézzétek meg a trailert!

A Warner Bros. reméli, hogy a Horrible Bosses 2 is meg fogja közelíteni az első résszel elért 210 millió dolláros bevételt, mikor november 26-án a mozikba kerül.

Ez is tetszeni fog...