Interstellar trailer - a 3 órás csoda - Corn & Soda

Interstellar trailer – a 3 órás csoda

Mióta először elindultak a pletykák a film létezéséről, Christopher Nolan Interstellarjét titkolózás övezi. Apránként adagolják az információkat a filmről, és kulcsfontosságú tényeket még mindig nem tudunk róla, pedig november 7-én már itt a release date, viszont az végre kiderült, hogy milyen hosszú lesz a film. Nagyon hosszú.

Az ausztrál mozilánc, az Event Cinemas szerint a Matthew McConaughey főszereplésével készült űr- és valószínűleg időutazós film 169 perc hosszú, amely 4 perccel beelőzi Nolan eddigi leghosszabb filmjét, a 2012-es The Dark Knight Rises-t. Az információt még nem erősítették meg, így változhat az időtartam, de sokkal rövidebbre ne számítsunk. Nolan karrierje eleje óta kísérletezett a filmek hosszúságával és formátumaival. Az Interstellar a csodás 70 mm-es IMAX formátumot tudhatja magáénak, és az, hogy Nolan nem lépte át a 3 órás lélektani határt csak annak köszönhető, hogy egy IMAX film maximum hosszúsága is valamivel 3 óra alatt van.

A sztorival és kivitelezéssel a film be fogja hozni a hozzá fűzött reményeket, melyeket a hype trailerek értek el a nézőknél. Az is elég biztosra vehető, hogy az Oscar-díj következő évi ringjében is helye lesz az alkotásnak.

Ez is tetszeni fog...