Ismét elvarázsolnak minket – Holnap érkezik a Szemfényvesztők 2! - Corn & Soda

Ismét elvarázsolnak minket – Holnap érkezik a Szemfényvesztők 2!

Már csak néhány óra maradt hátra a Szemfényvesztők 2 (Now You See Mee 2, 2016.) magyarországi bemutatójáig. Nézzük, mit lehet tudni a filmről!

Három évvel az ezelőtt a Szemfényvesztők (Now You See Me, 2013.) óriási siker volt, ami váratlanul robbant be filmes világba. Sikerült egy olyan bűvészfilmet összehozniuk, amiben nagyszerűen keveredett a humor, az átverős filmek hangulata, a technománia és az akció. Mindehhez olyan neveket sikerült megnyerniük, mint Morgan Freeman, Mark Ruffalo és Jesse Eisenberg.nysm2_karakter_k

A történet szerint egy év telt el az előző film cselekményéhez képest, és a Négy Lovas bűvészbanda (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan), valamint az előző részben rendőrnyomozóként feltűnő Dylan (Mark Ruffalo) ismét feltűnik, hogy feladja a közönségnek a leckét. Eközben tovább feszegetik a színpadi illúziókeltés határait, bejárják az egész földtekét, hogy bizonyítsák ártatlanságukat és elkapjanak egy korrupt számítógépzsenit (Ben Lamb).

A bűvészek egyik ellenfele ezúttal Walter Mabry, akit Daniel Radcliffe alakít. A színészválasztás nekem már így látatlanban is nagyon tetszik, zseniális ötletnek tartom, hogy egy bűvészfilmbe a Harry Potter filmek sztárját szerződtetik antagonistának. A beharangozó trailerben is az a legemlékezetesebb pillanat, amikor az egykori varázslótanonc szerencsétlenkedik a bűvészkártyákkal.

Érdemes megnézni a filmhez készített kisfilmet is, arról, hogyan készültek a forgatásra a különböző trükkök:

Az, hogy ez a valóságban hogyan fog elsülni, a holnapi kritikánkból kiderül.

Ez is tetszeni fog...