Itt a ‘Long Way Up’ trailer – Corn&Soda

Itt a ‘Long Way Up’ trailer

Kijött az Ewan McGregor és Charley Boorman főszereplésével és rendezésével készülő új kalandfilmsorozat, a Long Way Up trailere:


A két jóbarát McGregor és Booman újra összeáll egy kalandos utazásra, immár majdnem egy évtizede az utolsó világkerülő túrájuk után. Különleges vállalkozás elé néznek, hiszen a cél nem kevesebb mint 13000 mérföld 100 nap alatt, a dél-amerikai Ushuaiából egészen fel Los Angelesig. Persze az egészet még érdekesebbé teszi az a kihívás, hogy mindketten egy módosított elektromos Harley-Davidson LiveWire® motorral mennek végig.
Az új fejlesztésű technikával 16 hátáron kelnek át és 13 országon motoroznak végig a régi stábbal és rendezőkkel, David Alexanian és Russ Malkinnal, akik az elsőként legyártott Rivian terepjárókkal követik őket.
A sorozat beharangozó videója már megtekinthető az új Apple Original sorozat részeként. Főszerepben Ewan McGregor és Charley Boorman. A 11 részes sorozat első három részének világ premierje az Apple TV+ csatornán lesz látható pénteken, szeptember 18-án. Az új részek pedig hetente jelennek meg, minden pénteken.


Az Apple TV+ szolgáltatás a következő készülékeken érhető el: iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac, bizonyos Samsung és LG smart TV-n, Amazon Fire TV és Roku készülékeken, valamint a tv.apple.com oldalon havi $4.99 egy hét napos ingyenes próbaidővel. Az Apple TV alkalmazás a Sony és a VIZIO készülékeken a közeljövőben lesz elérhető. Korlátozott ideig azok a vásárlók, akik új iPhone, iPad, Apple TV, Mac vagy iPod touch készüléket vásárolnak, 1 éves ingyenes Apple TV+ előfizetést kapnak. Ez a kiemelt ajánlat a fent említett új készülékeken az aktiválást követő három hónapon belül érvényesíthető.*

Ez is tetszeni fog...