Játékajánló - Aliens: Colonial Marines Overhaul - Corn & Soda

Játékajánló – Aliens: Colonial Marines Overhaul

aliens-colonial-marines-banner-3Itt a hétvége, de a munka soha nem áll le. Azért ha mégis, nem lenne jó újra, meg újra azokkal játszani amikkel szoktál. Higgyétek el, kell a változatosság, bármilyen címre is teszitek a voksotokat a képzeletbeli ”4ever” ranglistán. Épp ezért, ezzel a cikksorozattal, annak is a legelső darabjával köszöntelek benneteket. Hétvégék előtt, mikor minden tele lesz „végre péntek” poszttal, látogasd meg a lapot, nehogy unatkozz.  De elég a rizsa, vágjunk is bele. Amivel a mostani hétvégére készültem nektek, az az Aliens: Colonial Marines című játék a Segatól. Oké, lehet savazni. Aki nem érti miért szólítom fel marószer locsolására, annak gyorsan elmagyarázom. 2012-ben érkezett az E3-ra egy meglepetés, a Sega újra alienekkel árasztotta el a monitorunkat. Minden ilyen bejelentést követ egy bemutató, ami túl jól sikerült. Jobban mint a játék. Leginkább az optimalizálással voltak problémák, illetve a játék semmilyen platformon nem képes az E3-on bemutatottak szerint futni. Valamint az MI egy banán találékonyságával rendelkezett, legnehezebb módban játszva azért jelentett némi kihívást.

296ed06bf5419aafda2c30a04cc755da2db66612

De hé, jó hír! Egy lelkes modder, aki nem hagyta annyiba, előcsapta a „Hogyan javítsad ki az elrontott textúrákat” kézikönyvet és pörgő ujjakkal munkához látott. Így született meg az A:CM Overhaul_V3_-_The_risk_always_lives modja, melyért sok arigatot mondhat a büszke japán kiadó lövöldéje. Az elmúlt hónapban a konzolosok is kaptak egy javítást, de a PC-sek most jobban jártak. A játék egyébként 4 fős coopra is képes, így azok sem unatkoznak majd, akiknek elég volt hét közben a single playerből és áthívják a haverokat egy LANra.

Na mit gondoltok, megér egy hétvégi pötyögést? A mod tartalma az alábbi hivatkozáson olvasható és ugyanitt tudod letölteni is. A link neve: Halál

Ez is tetszeni fog...