Koncertjegy Karácsonyra - Corn & Soda

Koncertjegy Karácsonyra

Ajánló-sorozatunk második részében a Karácsonytól Szilveszterig terjedő időszakot vizsgáljuk koncertprogram-szempontból, egyúttal – reményeink szerint – ajándéktippeket is adunk.

Fotó: www.ramcolosseum.hu

Fotó: www.ramcolosseum.hu

Kik? ExperiDance Hol? RaM Colosseum (Bp. XIII.) Mikor? December 24. 19:00 Jegyár: 3500-4500 ft.

Magyarország talán legnépszerűbb tánctársulata Szenteste sem pihen. Kiváló családi, avagy éppen magányosoknak szóló program a Boldogság 69:09 című előadás. (V. Ricsi)

Kik? Zorall Hol? Barba Negra Music Club (Bp. XI.) Mikor? December 25. Jegyár: 1.500 ft.

Magyar popdalokat turmixolnak külhoni kemény zenékkel, avagy hogy szólna Halász Jutka és a Guns ’n’ Roses közös produkciója, illetve az Iron Maiden és a Piramis együtt? (V. Ricsi)

Kik? A Turay Ida Színház társulata Hol? Bp. VIII. Kálvária tér 6. Mikor? December 26. Jegyár: 4.600 ft

Színház-koncert, vagy koncert-színház…Egy darab darab a nyolcvanas évek Első Emelet névre hallgató sztárzenekarának talpalávalójával. (V. Ricsi)

Koncertjegy Karácsonyra AbbaKik? The Show a tribute to ABBA Hol? Syma Csarnok Mikor? December 27-29 Jegyár: 4.900- 14.900 Ft.
Azoknak, akik számára a Dancing Queen, a Mamma Mia és a Waterloo örök kedvencek maradnak, ott a helyük a Syma Csarnokban. A nagyszabású ABBA-show nem csupán nosztalgiázásra ad lehetőséget; a rajongók élőben láthatják az együttes két eredeti tagját Ulf Anderssont és Max Ronandert is. (Blackphoenix)

Micsoda? Beatünnep Hol? Bp. Sportaréna Mikor? December 27-28 Jegyár? 6.900 -24.900 ft

A klasszikus Illés ötven évvel ezelőtti indulásakor még ki gondolta volna, hogy 2014-ben turnéra indulnak? (V. Ricsi)

Kik? Edda Művek Hol? Debreceni Lovarda Mikor? December 28. Jegyár? 2.800 -3.200 ft.

A Pataky Attila énekes vezette hard rock gárda ifjúnak számít az Illéshez képest, hiszen még „csak” negyven éve tapossák a világot jelentő deszkákat. (V. Ricsi)

Kik? Magna Cum Laude Hol? Bp. Sportaréna Mikor? December 29. Jegyár? 6-900 -12.900 ft.

A magyar dallam-rock éltanulói összeverődésük másfél évtizedes jubileuma apropóján pályafutásuk legnagyobb bulijára készülnek. (V. Ricsi)

Ki? Fenyő Miklós Hol? Bp. SYMA Csarnok Mikor? December 29. Jegyár? 6.000 -18.000

E közben a Sportaréna szomszédságában Fenyő-ünnep zajlik. A rock and roll királyának SYMA ügy lesz megtölteni a csarnokot. (V. Ricsi)

Ki? Demjén Ferenc Hol? Bp. Sportaréna Mikor? December 30. Jegyár? 9.900 – 13.900

Demjén „Rózsi” az Arénában, Mindig ugyanúgy, minden évben megtölti azt. Mert még mindig nehéz az iskolatáska, és a Szerelemvonatnak sincs végállomása. (V. Ricsi)

Koncertjegy Karácsonyra JamieKi? Jamie Winchester Hol? Művészetek Palotája Mikor? December 30. Jegyár: 2.400- 5.900 Ft
Az ír származású zenész végre ismét hazánkba látogatott, hogy elvarázsolja a magyar közönséget. Ezúttal Jónás Vera, Pásztor Anna és Szirtes Edina Mókus fogja kísérni Jamie előszilveszteri muzsikáját. (Blackphoenix)
Kik? Pokolgép Hol? Barba Negra Music Club (Bp XI.) Mikor? December 30. Jegyár: 2.500 ft.

Ha pedig valaki ki akarja magából tombolni az év feszültségét, annak ott ez a pokoli banda a régi nagy dalokkal, és a vadonatúj szerzeményekkel. (V. Ricsi)

Kik? Kowalski Meg A Vega, Hooligans Hol? Barba Negra Music Club Mikor? December 31. Jegyár? 5.000 ft

Az év utolsó napjaiban ki se költözzünk a Barba Negrából! A fellépőket vizslatva megállapíthatjuk: ennél nagyobb bulival sehol másutt nem búcsúztathatjuk az óévet! Azaz…adunk még egy alternatívát alább! (V. Ricsi)

koncertjegy karácsonyra QuimbyKik? Quimby Hol? MOM Kulturális Központ Mikor? December 31. Jegyár: 5900 Ft
Szilveszterkor a Quimby is a húrok közé csap. De hogy a fiúk ne fáradjanak ki pezsgőbontásra, a Kondachrome, a Manoya és a Söndörgő Együttes is a segítségükre lesz a fergeteges bulihangulat megalapozásában. (Blackphoenix)

Ez is tetszeni fog...