Jennifer Lawrence és a Veszélyes Faszfej, meg ami a klip mögött van - Corn & Soda

Jennifer Lawrence és a Veszélyes Faszfej, meg ami a klip mögött van

Forrás: 444

Tudom tegnapi hír, de mégsem mehetünk el szó nélkül mellette, hiszen mindenki kedvenc (oké, sokak szerint túlértékelt) hollywoodi színésznője, Jennifer Lawrence, pont egy ilyen nevű punk banda klipjében tűnt fel.

Már az is elég meglepő volt, hogy az Oscar díjas tehetség egy olyan alter helyen tűnt fel a Red Sparrow budapesti forgatásának idején, mint a Vittula, de ez a klip már tényleg mindent visz. Először 1:23-nál egy barna csíkos bundában, majd a videó végén tűnik fel, ahogy kiszáll egy kocsiból.

Bizonyos beszámolók szerint Ms. Lawrence egyébként nagyon jól érezte magát azon a helyen, ahova én egyébként tuti félve merném csak betenni a lábam. Mikor továbbállt a kocsmából még bulizni is hívott néhány fiatalt, azzal a szöveggel, hogy van nála egy kis “smoke”. A 444 még az obszcén nevű punk banda gitárosával akkor készített interjút, mikor a szóban forgó klip csak készülőben volt. Lang Ádám a színésznőt totál lazának, de mégis kicsit távolságtartónak írta le. Nem állt le mindenkivel dumálni, de itt inkább mégis csak arról volt szó, hogy az emberek nem is nagyon közelítettek felé.

Mi csak egyelten dolgot sajnálunk (na jó talán kettőt, mert mégis szívesen megittunk volna vele egy sört), mégpedig azt, hogy Lawrence a 2014-es pucér celeb képek kiszivárogtatása után teljesen törölte magát a közösségi médiából, így most nem tudunk neki Twitter üzenetet írni, vagy felkeresni őt az Instán, és elmondani neki, hogy mennyire imádjuk őt amiért ilyen király kiscsaj ő.

Ez is tetszeni fog...