Jimmy Fallon ezzel lehet túl messzire ment - Corn & Soda

Jimmy Fallon ezzel lehet túl messzire ment

Meglehetősen szerencsétlenül választottak címet annak a videónak, amiben a műsorvezetőnek a Riverdale sztárja, KJ Apa beszél a nemrég elhunyt kollégájáról, Luke Perryről.

Luke Perry, akit a legtöbben a Beverly Hills 90210-ből ismerhetnek, március 4-én hunyt el. Mivel a népszerű tévésorozat után a Riverdale hozta meg neki újból az ismertséget, Jimmy Fallon műsorában az új sorozatban a fiát alakító főszereplővel beszéltek arról, hogyan érinti őt közeli színész kollégájának halála.

Ezzel még nincs is semmi gond. Sőt, még szép is tőlük. Ám a cím, amit a videónak adtak már kevésbé az.

Ugyanis a cím a következő lett: KJ Apa Reacts to His Riverdale TV Dad Luke Perry’s Death. Ez magyarra fordítva annyit tesz, hogy KJ Apa reagál a Riverdale-beli tévés apja, Luke Perry halálára.

A videó alatt a hozzászólásokban többen is megemlítették, hogy ez a címadás már közel áll a kegyeletsértéshez. Mivel a „reacts” szót leginkább az olyan bugyuta videók címébe szokták beszúrni, amikben a különböző You Tube felöltők megjátszott és túltolt érzelem megnyilvánulásait lehet végignézni, a hozzászólásokkal nem nagyon lehet nem egyet érteni.

Az interjú ettől eltekintve megható és egy szép megemlékezés a színészről.

Ez is tetszeni fog...