Johnny Depp élőben is baromi jól hozza Jack Sparrowt - Corn & Soda

Johnny Depp élőben is baromi jól hozza Jack Sparrowt

Forrás: NDTV Movies

Johnny Deppet én személy szerint nem sorolom a legjobb színészekhez, mert igazából csak egy karaktert tud alakítani, de azt be kell vallani, hogy azt elképesztően jól csinálja.

Most tök komolyan. Gondoljatok bele a szerepeibe, mindenhol ugyanúgy ripacskodik, mint A Karib-tenger kalózaiban, de ezzel mégsem akarom őt porig alázni, mert mint ember iszonyatosan  jó fej. Mindenhova magával visz egy Jack Sparrow kosztümöt, amit fel is vesz és ellátogat egy helyi gyerekkórházba. Szóval a hollywoodi hírességek közül, akik között hírhedten sok seggfej van, ő kiemelkedik.

Lehetséges, hogy pont ezért jutott eszébe a Disney marketing csapatának, hogy a vidámparkjukban található kalózos témájú látványosságban, amin egyébként maga a filmsorozat is alapszik, a színész helyettesítse egy alkalommal az ottani robotot, hogy a sorozat legújabb részére hívja fel a figyelmet.

Az esetről több felvétel is készült.

Tök egyértelmű, hogy Depp imádja a szerepét. Meg is értjük miért, mert eszméletlenül jól áll neki, és mégis miért ne csinálná azt, amihez ért, még ha az csak annyi is, hogy egyetlen karaktert tud normálisan megformázni.

Ez is tetszeni fog...