Jól hangzik az idei Balaton Sound - Corn & Soda

Jól hangzik az idei Balaton Sound

A BALATON SOUND idén is a világ undergound DJ-jeinek központja lesz. A napsütés és Balaton mellett ismét jelen lesz a népszerű ELROW, és a THE CLUB lesz a helyszíne a Szcéna zenészeinek.

Idén már harmadszorra lesz jelen a július 3-7. között megrendezendő BALATON SOUNDon az ELROW, a 2010-ben megszületett karneváli hangulatú show-sorozat, amelyben elnyűhetetlen nevek jelentkeznek megint az újak mellé.
Az idei felhozatalban ott lesz a német elektronikus zene
underground félistene, PAUL KALKBRENNER, a kétszeres DJ Awards
díjas JAMIE JONES, a brit DJ duo, a CAMELPHAT, a Németországból
érkező DJ, a CLAPTONE, a Grammy-jelölt Dj híresség, NIC FANCIULLI,
a német DJ, MONIKA KRUSE, karrierét a legendás Vibration Clubban indító NICK CURLY, a svájci ANDREA OLIVA, a holland születésű, ibizai székhelyű DJ, CHELINA MANUHU, a francia DJ W!LD, a dance-elektronika nagymestere, DETLEF vagy a Spanyolországban Juan Carlos néven született Wade.

Fotó: balatonsound.com

A THE CLUB, amely a Clubs On The BEACH és a Heineken Beach fúziójából kelt életre, egy modern elektronikus zenei klub arculatát és hangulatát ideézi meg a részben víz fölé épített helyszínen, ahol a SOUND öt napja alatt a nemzetközi underground elektronikus zenei szcéna ikonikus alakjai adnak koncertet. Itt lép fel MARCO CAROLA, a groovy tech-house
nagykövete, az amerikai THE MARTINEZ BROTHERS DJ duo, a minimalisztikus techno vonal képviselője, az egykori Deep Dish alapító, DUBFIRE, az Argentin progressive house DJ HERNÁN CATTÁNEO, az olasz DEBORAH DE LUCA, a MATADOR, Frans Zimmer, azaz művésznevén ALLE FARBEN, EGBERT, a holland Dj/producer EELKE KLEIJN valamint, NUSHA.

Ezen a helyszínen lesz a nagy visszatérő, a “Morning Sound” programja is,
amely a hajnali hat órai, hivatalos programzárás után induló afterpartit hozza vissza a fesztivál életébe.

A jegyértékesítés már elindult, ne maradj le te sem a július 3-7. között tartandó rendezvényről!

JEGYVÁSÁRLÁS

Ez is tetszeni fog...