Júliusban indul a Szabad Tér - Corn & Soda

Júliusban indul a Szabad Tér

A Városmajori Szabadtéri Színpad meghirdette az idei évadát. A korábban lemondott júniusi előadásokat már tudják megtartani, de a tervek szerint július közepén megnyílnak a kapuk a nézők előtt. A jelenlegi szabályozás értelmében minden negyedik helyre lehet ülni.

forrás: sajtóanyag

Városmajori Szabadtéri Színpad annak érdekében, hogy minden esetben rugalmasan tudjon alkalmazkodni az éppen hatályos rendelkezésekhez, nézőtereit szektorokra bontotta a korábbi jegyárkategóriák szerint, a nézők pedig érkezési sorrendben foglalhatják el a helyüket. Így a családok, illetve az egy háztartásban élők a későbbiekben mégis egymás mellett foglalhatnak helyet. A színház ígérete szerint folyamatosan figyeli nézőterek telítettségét, hogy csak annyi helyet értékesítsenek, ahány néz az aktuális rendelet szerint biztonságban helyet tud foglalni.

A halasztott indulás miatt a 2020-as szezont szeptember közepén zárják, a korábban júniusra meghirdetett programok egy részét augusztus végére, illetve szeptemberre helyezték át, ezért a szokásos Színházi Szemle is későbbi időpontban indul az idén. A folyamatosan bővülő a programkínálatról a honlapról lehet tájékozódhatnak.

A Városmajori Szabadtéri Színpad előadásaira a korábban megváltott jegyek érvényesek maradnak, de az új ültetési struktúra miatt nem konkrét székre szólnak, hanem az árkategóriának megfelelő szektorban érkezési sorrendben lehet majd helyet foglalni.

Az új időpontra áthelyezett előadások esetén pedig a már előre megváltott jeggyel rendelkező nézők, amennyiben a módosított időpont nem megfelelő számukra, az előre megváltott jegyek másik városmajori előadásra cserélhetőek, vagy ugyanabban az értékben az évad végéig beváltható utalványra, illetve 2020. július 11-ig visszaválthatóak. A Margitszigeti Szabadtéri Színpadra meghirdetett, de a járvány miatt lemondott előadások esetében a jegyek másik margitszigeti előadásra cserélhetőek, illetve online visszaválthatóak.

További információ: itt

forrás: sajtóanyag

Ez is tetszeni fog...