Karantén után Vesztegzár! - Rejtő Jenő a csillebérci Szabadtéri Színházba - Corn & Soda

Karantén után Vesztegzár! – Rejtő Jenő a csillebérci Szabadtéri Színházba

Egy újabb nagyszerű Rejtő-regény elevenedik meg a színpadon. Ugyanis a Szép Ernő Színház az egyik legismertebb Rejtő-regényt, a Vesztegzár a Grand Hotelben című zseniális krimit állítja színpadra Csillebércen, augusztus 26-án. A zenés darab zeneszerzője Barabás Árpád, rendezője Szinovál Gyula, a főszerepben pedig Szőke Olivér látható.

forrás: sajtóanyag


„Hölgyeim és uraim – kezdte a kapitány. – A hatóságok vesztegzárat rendeltek el. Három hétig senki sem távozhat a Grand Hotelből. Aki az egészségügyi óvintézkedést kijátssza, azt öt évtől életfogytiglanig terjedhető büntetéssel sújtja a törvény…”

Rejtő Jenő: Vesztegzár a Grand Hotelben

A fülledt Kis Lagonda-i Grand Hotel legnagyobb szélhámosságának leleplezése, egy kibontakozó szerelem két hányatott sorsú fiatal között, egy Agatha Christie-t idéző fondorlatos bűncselekmény felderítése – mindez együtt egy hamisítatlan Rejtő-regény zenés színpadi adaptációjában. Az izgalmas cselekményt pedig sok-sok fülbemászó dallam, ének, zene, tánc teszi még látványosabbá és szórakoztatóvá.

forrás: sajtóanyag

A darab főszerepében a Tanár, illetve a Holnap tali! című sorozatból, valamint a Petőfi TV-ből sokak által jól ismert Szőke Olivér látható.

forrás: sajtóanyag

A zenés bűnügyi komédia 2020. augusztus 26-án, szerdán este 19 órától látható Csillebércen, a Budai Szabadtéri Színházban.

Jegyinformáció: itt

forrás: sajtóanyag

Ez is tetszeni fog...