Kati és a BlogZone - Corn & Soda

Kati és a BlogZone

blogzoneAz internetes pénzkeresés említése sokak számára olyan, mint a bikának a vörös posztó. Ingerli őket. Elhangzik ez a két szó és ők megragadják a lehetőséget, hogy a felgyülemlett keserűségüket, csalódásukat, előítéletes véleményüket a másik félre zúdítsák. Ha már te is találkoztál ilyen emberrel, akkor tudod miről beszélek. Ne hagyd, hogy elvegyék a kedvedet a pénzkeresés ezen alternatívájától. Azt javaslom, kövesd inkább Kati barátnőm példáját.

Hobbiból kezdett el írni. Hazai és külföldi utazási élményeit, benyomásait, gyakorlati tanácsait, fotóit lelkesen és örömmel osztotta meg blogjában. Az olvasói visszajelzések, kérések figyelembevételével fejlesztette tovább az oldalát. Ez olyan jól sikerült, hogy hamarosan az egekbe szökött a bejegyzéseinek látogatottsága.

Egy baráti összejövetelen hangzott el a kérdés: Mennyi bevételt termel már az oldalad? Akkor egy vicces megjegyzéssel elodázta a választ, mert egyelőre nem volt ideje sem terméket, sem szolgáltatásokat kifejleszteni vagy partnereket találni hozzá. A bogarat azonban elültették a fülében, így másnap rákeresett az interneten a pénzkeresés bloggal kifejezésre és rátalált a RitArt BlogZone oldalára. Gyakorlatias és könnyen kivitelezhető megoldásnak találta, hogy azzal is bevételhez juthat, ha a számára szimpatikus vendégcikkeket kiteszi az oldalára. Élt is a lehetőséggel és most már büszkén adna választ az internetes pénzkereséssel kapcsolatban feltett baráti kérdésre.

Ha Katihoz hasonlóan azok közé tartozol, akik kedvtelésből blogolnak, szívesen osztják meg olvasóikkal az írásaikat, s az oldaluk már magas látogatottsági számmal rendelkezik, akkor a RitArt BlogZone által ajánlott internetes pénzkeresési megoldás neked is szól.

Az is lehet, hogy még csak az út elején jársz. Bátran haladj tovább! Publikálj sokat a saját weboldaladon, növeld a blogod látogatottságát és térj majd vissza, a RitArt BlogZone oldalra a gyümölcsöző együttműködés kiaknázása érdekében.

Ez is tetszeni fog...