Kiütés a mozikban - K.O. (K.O.,2017) - Corn & Soda

Kiütés a mozikban – K.O. (K.O.,2017)

A klasszikus francia vígjátékokkal és drámákkal szemen most a gall filmgyártás egy igazi lebilincselő, feszes thrillerrel, a K.O.-val igazolja, hogy egyéb műfajban is képes igazi gyöngyszemet alkotni.

A kultikus sorozat, a kísérteties Visszajárók (Les Revenants, 2012) alkotója, Fabrice Gobert ezúttal nagyjátékfilmben bizonyítja, mennyire mestere a feszültségkeltésnek. A K.O. (K.O., 2017) a legnagyobb francia filmeket megidéző, egyszerre izgalmas és lebilincselő thriller, amely augusztus közepétől látható a magyar mozikban.

A sármos Antoine (Laurent Lafitte) egy médiabirodalom fejeként nem ismer félelmet. A munkájában és magánéletében is kegyetlenül elnyomja és kihasználja a környezetét. Öltönyben lezserül feszítő playboy, aki éjszakáról éjszakára cseréli a nőket, és a benne felgyülemlő szenvedélyt bokszmeccseken éli ki.

Mozinet

Miután egyik megalázott alkalmazottja felindultságból meglövi és Antoine kórházban ébred fel, mintha mindent kicseréltek volna körülötte. Hirtelen egy tökéletesen átlagos ember bőrében találja magát, és mindenki teljesen más szerepet tölt be az életben, mint a merénylet előtt. A barátai az ellenségei és az ellenségei a barátai? Vajon álmodik, vagy ez a valóság? Netán egy gonosz tréfa áldozata lett? Antoine elhatározza: ha törik, ha szakad, visszaszerzi mindazt, amit egycsapásra elveszített.

A_ K.O. _2017. AUGUSZTUS 17-TŐL LÁTHATÓ A MOZIKBAN A MOZINET KFT.
FORGALMAZÁSÁBAN.

Ez is tetszeni fog...