Kóborlók Kalauza - Susanne Botty Massage - Corn&Soda

Kóborlók Kalauza – Susanne Botty Massage

Ezen a héten egy kissé rendhagyó módon a Corn&Soda melletti másik munkahelyemet, a Susanne Botty Massage-t mutatom be a tisztelt nagyérdeműnek. Valójában nem is egyetlen konkrét helyről, hanem magáról a masszázscsapatról lesz szó, ugyanis rengeteget ingázunk a budapesti “főhadiszállásunk”, vagyis a Belső Barlang Életmódközpont, a Club Aliga, a balatonkenesei Telekom Hotel és (most már) a balatonakarattyai Bercsényi strand között. Ez alkalommal tehát a Kóborlók Kalauza újabb kóborlókhoz vezeti el a kalandvágyó olvasókat.

Kóborlók Kalauza

Csapatunk névadója és egyben vezetője Botka Zsuzsanna első találkozása a szakmával a Ma-uri masszázs volt, amelyet azóta is a masszázsok királynőjének tart. Ám ezen kívül van még a tarsolyunkban gyógymasszázs, sportmasszázs, regeneráló masszázs, wellness masszázs, irodai masszázs, talpreflexológia, Thai masszázs, Yumeiho és Shiatsu. Emellett a sokoldalú teamből mindenkinek megvan a saját stílusa, így nem fenyeget az a veszély, hogy céges egyenmasszázsokat darálnánk le. Nálunk megtalálja a maga emberét az is, aki életében először fekszik fel a masszázságyra, aki már rutinos törzsvendég, aki ellazulásra vágyik, aki azt szeretné, hogy jó alaposan megropogtassák, aki a nyugati masszázst kedveli és az is, aki a keleties vonalat részesíti előnyben.

Kóborlók Kalauza

Ha szerencsésen sikerül verőfényes napsütésben és melegben a strandra vetődnötök, a parton felállított sátorban igazi szabadtéri masszázst kínálunk Nektek. A természet, a friss levegő és a vízpart közelsége még üdítőbbé varázsolja az élményt, emellett lehetőségetek van egy pillantást vetni arra, hogyan is zajlik a kezelés, így még akár azok is kedvet kaphatnak hozzá, akik az elején idegenkednek tőle. Ám akkor sem állunk meg, amikor éppen fákat szétkaratézó vihar tombol, ugyanis Aligán van egy benti helyiségünk az efféle vészhelyzetekre, ahová visszavonulhatunk.  Akarattyán is készül hasonló megoldás, a Telekom Hotelben pedig eleve fedett helyiségben masszírozunk.

Kóborlók Kalauza

Szeretettel várunk tehát minden kedves érdeklődőt a Balatonon! Hívj minket vagy keresd a megkülönböztető jelünket a strandon, nézz be hozzánk (lehetőség szerint ne két sör között), és érezd jól magad!

 

 

Ez is tetszeni fog...