Kóborlók Kalauza - The Links Tavern - Corn & Soda

Kóborlók Kalauza – The Links Tavern

A The Links Tavern nevű hangulatos kis pubot Liphookban sikerült felfedeznem. Szánom-bánom, hogy az angliai munkám ideje alatt háttérbe szorult a Kóborlók Kalauza rovat, ezért kárpótlásképpen írok néhány cikket azokról a helyekről, amelyeket a szállodai őrültek házából való kiszakadásaim során sikerült felderíteni. The Links TavernTérjünk tehát vissza a fent említett pubhoz, amely másodmagával képviseli az éjszakai életet a picinyke Liphookban. A bájos, rusztikus kis épületben kötelező elemek a kényelmes bőrkanapék és a kandalló, de persze a falról ijesztően a gyanútlan vendégre meredő vaddisznó trófeától (bár rózsával a szájában valamivel barátságosabbnak tűnt), és a mosdó falára kiakasztott anatómiai pontossággal megrajzolt mini növény- és rovarhatározótól igazán egyedi a hely.

 The Links Tavern

Az ételekről nem tudok nyilatkozni, mert nem éppen az én pénztárcámhoz szabták őket, de a hamburger, amelyet valószínűleg csak a nagyszájúak képesek kulturáltan elfogyasztani, nem néz ki rosszul (már ha egy húsevő szemével nézem). A Guiness viszont vitán felül istenien füstös ízű volt, és meghozta az alaphangulatot a céges bulin és a baráti iszogatáson is.

 The Links Tavern

Az előbbi esemény alkalmából még egy kiscsoportos foglalkozásra méretezett táncparketett és zenét is kaptunk, de azért a disco-feeling megteremtése nem éppen a pub fő profilja. Sajnos este tizenegykor már lövik is a pizsamát, így a Liphookba vetődő kóborlóknak a szálláshelyükön kell befejezniük a bulizást. A kezdéshez viszont remek választás a The Links Tavern.

Ez is tetszeni fog...