Koncertajánló a hosszú hétvégére - Corn & Soda

Koncertajánló a hosszú hétvégére

Egy kimondottan változatos koncertajánlót sikerült összerakni a budapesti felhozatalból a hosszú hétvégére, az egyszálgitáros koncerttől kezdve a metál zúzdáig lesz minden a következő napokban!

március 11.

Parno Graszt@A38/20.00

A roma folk zenét játszó Parno Graszt első nagykoncertje A Dal 2016-os döntője után.

parno

III. Nordic Metal Night@Dürer

Az északi gyökerű folk metált játszó együttesek nagykoncertje idén a Dürerben lesz, hiszen öt zenekar lép fel ezen az estén, itt a részletes program:

Menetrend:
19:00 – kapunyitás
19:30-20:00 – Eravistae – Eluveitie tribute from Hungary
20:10-21:00 – Elfsong
21:10-22:20 – Kylfingar [Világok Határán lemezbemutató]
22:35-23:50 – Kalevala folk band (RUS)
00:00-01:30 – Rumproof [Black Flag in the Sky EP bemutató]

nordic

Rammstein@Dürer/kapunyitás: 20.00

A dán Volbeat és a német Rammstein zenekarok tribute együttesei lépnek fel, ezt követően pedig hajnalig tartó party DJ Ozsival.

ramm

Antonia Vai@Akvárium/kapunyitás: 20.00

Elsőként Budapesten lesz látható az Antonia Vai Band és a Muriel közös koncertje, ami ráadásul dupla lemezbemutató is egyben. A svéd-magyar soul díva és a formabontó rockzenekar találkozása különleges hangulatot és felejthetetlen koncertélményeket ígér.

antonia

Junkies@Barba Negra Music Club/kapunyitás: 20.00

A péntek estét a Barba Negra Clubban a Bang-Bang zenekar nyitja 20.20-kor, majd ezt követően jön a győri ős punk/rock zenekar, az Aurora 21.00-tól, az est főszereplője a Junkies lesz, ők 22.30-kor lépnek színpadra.

junkies

Amigod@GMK/kapunyitás: 20.00

A nemrégiben búcsúkoncertet tartó Leander Rising frontembere, Köteles Leander nem maradt zenekar nélkül, hiszen a Leander Kills nevű projekt mellett párhuzamosan az Amigod is működik, akik most a GMK-ban adnak koncertet. Előzenekar a HeavenHike lesz.

amigod

 

 

március 12.

PUF@G3/kapunyitás: 20.00

A PUF a tavaly decemberi nagy sikerű G3-as koncert után ismét fellép a Király utcában, ami egy ideig az utolsó fővárosi klubkoncertje lesz az együttesnek. Előzenekar a Nulladik Változat.

puf

WellHello@A38/kapunyitás: 20.00

Tovább dübörög a WellHello, hiszen a tavalyi évben szinte csak teltházas koncerteket adott a Fluor-Diaz páros, és hivatalosan az A38-as koncertre is elfogyott az összes jegy. Vendég a SirVive.

wh

PETOFI/Skywalker/Create To Inspire/Satelles@Dürer INGYENES

Ingyenes hardcore est a Dürerben, ahol többek között fellép a cseh Skywalker, az angol Create To Inspire, akiknek márciusban jelent meg új EP-jük. Mellettük a hazai szcénából a Satelles, valamint a PETOFI lesz látható a színpadon.

petofi

Watch my dying@Kék Yuk/kapunyitás: 19.30

Korábban a Watch my dying törzshelyének számított a Yuk, akik most visszatérnek a korábbi sikereik helyszínére. Az extrém metál banda új lemezen is dolgozik, és a mostani koncertjükön bemutatnak néhány új dalt a Yuk közönségének.

yuk

Balaton@Hunnia/21.00

Szokásos Balaton klubkoncert is lesz ezen a hétvégén, a vendég Dalai Dávid után jönnek Víg Mihályék a Hunniában.

balaton

 

március 13.

Szépírók Slamfest@G3/17.00

Kicsit más, de talán belefér a koncertajánlóba: ezen a vasárnapon Szépírók Slamfest néven rendez egy különleges programot a G3 Klub, ahol a slam poetry műfaja kerül középpontba. Íme a menetrend:

17.00 slamfilm-vetítés
17.00 Pereszlényi Erika slamfotói – élőkiállítás
18.00 DISPUTA: Költészet, hang, performansz, slam
expozét tart: Gyukics Gábor, Simon Márton, Szkárosi Endre, Závada Péter
beléjük köt: Laboda Róbert, Mavrák Katalin, Müller Péter Sziámi, Pion István, Sós Dóra, Sőrés Zsolt
mérkőzésvezető: Vajna Balázs
19.00 Szünet
19.30 Költészet végkimerülésig

slam

március 14.

Budapest Bár@a38/kapunyitás: 20.00

A Budapest Bár az A38 hajó színpadán kezd neki az új szezonnak, ahol garantált lesz a jó hangulat, és a teltház is, hiszen a WellHello mellett erre az A38-as koncertre is elfogytak a jegyek.

bbar

Ganxsta Zolee és a Kartel@Barba Negra/kapunyitás: 20.00

Ki gondolta volna, hogy idén is egybeesik a nőnap és a Zoltán névnap, ennek apropóján a GANXSTA ZOLEE és a KARTEL ad egy koncertet a Barba Negra Music Clubban, “NEMZETKÖZI ZOLTÁN ÉS NŐNAP” néven. Vendégek a HolyChicks 20.30-tól, valamint a Phoenix Rt 21.20-tól.

gangs

KHJ@Hunnia/21.00

Egyszálgitáros klubkoncertet ad a Hunniában Kardos-Horváth János, a Kaukázus frontembere.

khj

Ez is tetszeni fog...