Könnyed, vidám - Ébredés az Artus Stúdióban - Corn & Soda

Könnyed, vidám – Ébredés az Artus Stúdióban

Forrás: sajtóanyag

Képzelj el egy könnyed ébredést, ami nem a reggelre, hanem az esti álomba vezet. Egy látomást, ahol a valóság problémáitól megszabadulva csak várnod kell, hogy a tréfás álom elhozza neked a varázslatot. Ezt a huncut mosollyal kísért ébredést ígéri a Létra Kulturális Egyesület Ébredés című előadás!

Az Arccal a Halnak programsorozat az új generációs előadóművészetnek nyit kaput. Az általában kis szereplőgárdás előadások a színház és a cirkusz keveredésével, túlcsorduló fantáziával és nem utolsó sorban remek zenével jönnek létre. Az Ébredés különböző műfajok ötvözésével, cirkuszi etüdök, légtornászat, bohócjáték, élő zene és vizuális színházi elemek használatával egy különleges világba invitálja nézőit.

A néma játék megfosztva magát a félre-, vagy nem megérthető beszéd nehézségeitől a zene, az emberi test és a tárgyi valóság, a kontaktus kifejezésére támaszkodva mesél el egy könnyű álmot, amiből nem is szívesen ébredünk fel.

Forrás: Győri Aliz

A premier június 15-én és 16-án lesz Budapesten az Artus Stúdióban – a hőség miatt sem kell aggódnia, az előadás ugyanis a hűvösebb esti órákban, 20:00-kor kezdődik! A bébiszitter miatt sem kell aggódni: a mindössze egy órás előadást akár 8 éves korttól is meg lehet tekinteni.

Az eseményről további információk a Facebook-on található.

Alkotók és előadók: Marofka Mátyás és Kulcsár Balázs
Zenekar:
Kovács Adrián (zongora)
Dörnyei Szabolcs (gitár)
Pénzes Stefánia (ének)
Székely Árpád (ütőhangszerek)
Zene: Victor Morató Ribera Zenei vezető: Kovács Adrián
Jelmez, díszlet: Szőke Zsuzsa
Fényterv és technika: Váradi András
Produkciós vezető: Kovács Brigitta

Ez is tetszeni fog...