Könyvajánló: Jodi Picoult & Samantha Van Leer – Sorok között - Corn & Soda

Könyvajánló: Jodi Picoult & Samantha Van Leer – Sorok között

Új könyvvel jelentkezett Jodi Picoult, ám ezúttal csatlakozott hozzá az írásban lánya, Samantha Van Leer is:. Kettőjük közös munkája a Sorok között című regény, ami magyar fordításban az Athenaeum Kiadó gondozásában jelent meg.

Az Athenaeum Kiadó fotója

Az Athenaeum Kiadó fotója

Bizonyára sokak számára ismerősen cseng Jodi Picoult neve, hiszen az írónő több mint húsz, világszerte ismert regény szerzője – melyekből az Athenaeum kiadó jóvoltából a magyar olvasók is számos kötetet olvashattak már. Könyveinek általában komolyabb témákat választ alapjául, most viszont a lánya által megálmodott modern tündérmesét segített megírni.

Belegondolt már valaki, hogy mi történik a szereplőkkel, ha az olvasó becsukta a könyvet? Mi vár rájuk, ha a tündérmese véget ért?
Nos, Jodi lánya, Samantha igen.

A Sorok között egy különleges történet, ami két dimenzióban fut. Megismerhetjük Delilát, a „való világ” hús-vér lányát, aki az iskolai kiközösítéséből az olvasásba menekül. Falja a könyveket – különösen egyet, egy régi, rongyosra olvasott tündérmesét. A lány kívülről fújja a történetet, majd egy napon észreveszi: valami megváltozott a könyv lapjain, mintha életre kelt volna. Ekkor találkozik Oliverrel – a mese jóképű királyfiával, akinek élete nem ér véget az utolsó oldalnál. Oliver szeretné, ha kitörhetne a könyv fogságából, és végre nem ugyanazt a történetet kellene nap mint nap eljátszania. Ráadásul a könyv olvasója is kimondottan felkeltette a figyelmét. Ezért arra kéri Delilát, hogy segítsen neki kiszabadulni…

A kötet megvásárolható az Athenaeum Kiadónál.
http://kiadok.lira.hu/kiado/athenaeum/index.php?action=konyv&id=139444480

Ez is tetszeni fog...