Könyvajánló - Paleo Torták és desszertek a Calendula Könyvkiadótól - Corn & Soda

Könyvajánló – Paleo Torták és desszertek a Calendula Könyvkiadótól

paleo torták és desszertek

A Calendula Könyvkiadó utolsó paleós kiadványát hoztunk most el nektek, és nem véletlenül hagytuk a végére. A Paleo Torták és desszertek tele van izgalmas receptekkel, amik minden édesszájút elkápráztatnak. Ha olvastátok az eddigi cikkeinket, már tudjátok, hogy egy nagyon igényes, és főleg egyedi receptkönyv-sorozatról van szó. Mindenki számára otthon, kényelmesen elkészíhető ételekkel találkoztok bennük, legyen szó vendégvárásról vagy baráti vacsorákról.

A Torták és desszertek is a megszokott módon, egy szakember előszavával kezdődik. Vaspál Melinda, paleolit tanácsadó és fitness edző egy örök igazságot fogalmaz meg: az édességeket mindenki szereti. Abszolút egyet kell vele értenem, és az csak a hab a tortán, hogy ráadásul ezek a finomságok még egészségesek is. A könyvterv és ételfotók ismét Lukácsi Ákos munkáját dícsérik, a könyvecskében található mesét pedig Sághy Kálmán írta, mint azt már megszokhattuk.

Gyömbér Rita receptjei laktóz- és gluténmentes diétában is bátran használhatók, valamint a cukorbetegek is bátran belevághatnak az elkészítésükbe, hiszen cukor helyett mindig valamilyen természetes édesítőszert használ, mint például az eritrit. A könyvecske végén egyébként találunk egy leírást a leggyakrabban felhasznált alapanyagokról, valamint azt is megtudjuk, honnan érdemes ezeket beszerezni. Természetesen a Torták és desszertek már picit komolyabb kategória, mint mondjuk a Sósak volt, de mégis ki ne adná sütésre a fejét, ha a végeredmény egy mindenmentes trüffeltorta vagy házi készítésű bonbon lehet. A citromos édességek rajongójaként muszáj voltam kipróbálni a citromos pitét, és hihetetlenül jóra sikeredett. Csak azért nem dokumentáltam a folyamatot, mert elfogyott, mielőtt lefotózhattam volna. Nincs a receptekben semmi ördöngösség, de szánjuk rájuk az időt, és szerezzük be a szükséges alapanyagokat hozzájuk.

A receptgyűjtemény minden darabja kiváló ajándék lehet, mert gyönyörű kivitelezésű kiadványokról van szó, és nem mellesleg az 1090 forintos ár is teljesen megfizethető. Itt rendelheted meg őket.

A könyvekért köszönet a Calendula Könyvkiadónak!

calendula receptkönyvek

Ez is tetszeni fog...