Köszöntsd az Akváriumban az 1998-at! - időutazás Necc Party módra - Corn & Soda

Köszöntsd az Akváriumban az 1998-at! – időutazás Necc Party módra

Az Akvárium Szilveszter Happy 1998 esemény talán hagyománnyá növi ki magát a főváros legjobb nagy klubjában, melynek keretében három tematikus teremben szólnak majd a ‘90-es évek legismertebb zenéi: érkezik Budapest legnagyobb házibulijával az ország egyik kedvenc DJ párosa, hogy egy felejthetetlen, szilveszteri Necc Party-val búcsúztassák az óévet,  de lesz Black Music RnB & hip-hop party és Film Music Hits ‘90s buli is december 31-én, az Akvárium Klubban.

Forrás: Akvárium Official

Ki mondta, hogy időgép szükséges ahhoz, hogy egy fergeteges ‘90s buliban köszöntsd a 2018-as évet? Nem is egy hanem három terem, egy belépő, közösségi időutazás a ‘90-es évekbe – ezt kínálja az idén szilveszterkor az Akvárium Klub. A Necc Partys srácok már most dupla sold out-os bulit adnak decemberben az Akvárium Klub bakelitekkel és magnókazettákkal díszített NagyHalljában, ahol három különböző tematikus teremben játsszák majd a 90-es évek legkínosabb dalait.

A KisHallban mindeközben a legnagyobb fekete RnB és hip-hop slágerek szólnak majd diszkógömbök és arany fuxos lufik között, míg a VOLT Lokálban a korszak ikonikus filmslágerei csendülnek majd fel illusztris filmsztárok képmásainak társaságban.

 

Ha ez nem lenne elég. aki 20:30 és 22:00 között lép az Akváriumba, a jegyével automatikusan részt vesz a 22:00-kor kezdődő tombolán, ahol értékes nyeremények várnak kisorsolásra. A felajánlások között egy-egy VOLT Fesztivál, Balaton Sound, Sziget és STRAND Fesztivál bérlet,  egy kétszemélyes borvacsora a HáziÁllatban vagy éppen Bónusz Brigád vásárlási utalványok várják, hogy gazdára találjanak a sok egyéb más mellett.

 

Az időutazás a diszkógömbök, magnókazetták és szerpentinek közt jelmezben az igazi, öltözz be a ‘90-es évek legnagyobb sztárjainak, legyél te Britney Spears vagy épp a Ponyvaregény egyik ismert karaktere. Ha pedig változásra vágysz, a Fogadalom fal neked lett kitalálva. Itt megoszthatod a világgal, min változtatnál a következő évben, de lesz polaroid gép is fotófallal, hogy az év lezárása örök emlék maradhasson.

A szilveszteri bulira az ’early bird’ jegyek egy nap alatt elkeltek, de további jegyek kaphatók az Akvárium Klubban vagy online: elővételesen 4000Ft, majd 5000Ft-ért, de vásárolható lesz VIP jegy is 7000/10.000 Ft-os áron, amihez egy pohár pezsgő és all you can eat fingers food jár 21 és 23 óra között.

FB esemény

Jegyek
Early Bird: 3000Ft – SOLD OUT
Elővételes 1: 4000Ft
Elővételes 2: 5000Ft

VIP (mely tartalmaz egy pohár pezsgőt és korlátlan fingers food fogyasztást a VIP páholyban 21.00-23.00 óráig)
Elővételes 1: 7000Ft
Elővételes 2: 10.000Ft

Ez is tetszeni fog...