Élőben Lemmy temetése - Corn & Soda

Élőben Lemmy temetése

Január 9-én, azaz most szombaton helyezik végső nyugalomra a család és a közeli barátok jelenlétében a Motörhead kultikus frontemberét, Lemmyt, a hollywoodi Forest Lawn Memorial Parkban. A korlátozott befogadóképességre hivatkozva a helyi idő szerint 15.00 órakor (azaz nálunk pont éjfélkor) kezdődő temetésre külön megkérték a rajongókat, hogy ne menjenek el, azonban senkit sem szeretnének megfosztani attól, hogy részesei legyenek a temetésnek, így kihasználva a technológia és az internet adta lehetőségeket, bárki élőben követheti az eseményt.

Szóval, ha nincs programod szombat éjszakára, és szeretted a Motörheadet, akkor csak kattints ide, hogy élőben nézhesd Lemmy temetését a youtube-on keresztül, nincs ebben semmi különös vagy furcsa, mégiscsak 2016-ot írunk. És valószínűleg Lemmy is leszarja az egészet.

December 28-án, 70 éves korában halt meg Ian Kilmister, a Motörhead énekes-basszusgitáros alapítója, a rock’n’roll műfaj talán valaha élt legnagyobb ikonja.

lemmy

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] Lemmy, a Motörhead frontembere és David Bowie után újabb ikont vesztett a művészvilág. Alan Rickman, a mindössze 69 éves korában, londoni otthonában elhunyt brit színész az egyik legsokoldalúbb és legkarakteresebb képviselője volt az utóbbi évtizedek filmtörténelmének. Halálhírét január 14-én, csütörtökön jelentették be hozzátartozói. Rickmant évekkel ezelőtt diagnosztizálták daganatos megbetegedéssel, szervezete a napokban adta fel végleg a küzdelmet. […]