Lucky Chops végre Magyarországon! - Corn & Soda

Lucky Chops végre Magyarországon!

Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy korunk egyik legjobb koncertzenekara, a Lucky Chops végre Magyarországra látogat egy klubkoncert keretein belül.
2017 február 7-én az Akvárium klubban mi is részesei lehetünk a fergeteges hangulatnak, amit a fiúk már egy évtizede varázsolnak New York aluljáróiba és a klubokba világszerte.
Kicsit több, mint egy éve ismerkedtem meg a zenekarral, és azóta volt szerencsém háromszor, három teljesen különböző klubban látnom őket. Ugyanolyan energikus koncertet adtak, amikor Brightonban egy olyan pici helyen játszottak, hogy nem fértek fel mind a színpadra, mint Londonban az Electric Ballroomban, ami megközelítőleg akkora, mint az Akvárium nagyterme.

Lucky Chops

Forrás: Facebook

Közel egy éve láttam őket először élőben, ekkor írtam is egy beszámolót, amiben bemutattam a fiúkat, a linket itt találod.

Azóta Leo P sajnos elhagyta a bandát, hogy másik zenekarára, a Too Many Zooz-ra összpontosíthasson, és bár minden kétséget kizáróan ő volt a csapat legszínesebb tagja, mind az öt fiú óriási egyéniség és láthatóan demokrácia van a zenekarban.
Az előző beszámoló óta a dobos is lecserélődött, és bár az előző fiú is nagyon tehetséges volt, Charles Sams IV. a dobszólóival sokkal szórakoztatóbb jelenség.

A banda nagy része még középiskolában állt össze a világhírű LaGuardia Arts High School-ban, ahol az óraadó tanárok között olyan neveket is találhatunk, mint Suzanne Vega, Jake Gyllenhaal vagy Eric Whitacre, aki maga is az iskola tanulója volt.

Az aluljáróban zenélés egy iskolai feladatnak indult, de annyira megtetszett a fiúknak, hogy később rendszeresen visszamentek zenélni.
Így szereztek hírnevet is, amikor egy dél-amerikai turista felvette őket és publikálta a videót youtube-on. A videó pár hét alatt milliós nézettségre tett szert és innen már nem volt megállás.

Ezen a képen rajta vagyok. (szerk.)

Forrás: Facebook

Minden egyes tag más karakter és más zenei háttérrel rendelkezik: van pop, hip-hop, rock, jazz és világzenei “szakember” is közöttük, állításuk szerint ezért is tudnak olyan jól együtt dolgozni és mindig újabb átiratokat készíteni.

Bár már minden Lucky Chops fiú főállású zenész, még mindig szívesen járnak le az aluljárókba és tesztelik új szerzeményeiket a random közönségen.

A február 7-i, Akvárium Klub koncertjükre jegyek már csak korlátozott számban kaphatók a helyszínen illetve a Ticketpro országos hálózatában, valamint a www.livenation.hu oldalon keresztül.

turné

Forrás: Facebook

Ez is tetszeni fog...