Már 4D-ben is látható a Thor: Ragnarok! - Corn & Soda

Már 4D-ben is látható a Thor: Ragnarok!

Thor: Ragnarok

Forrás: Fórum Hungary

A nézők eléggé meglepődtek, amikor a Thor: Ragnarok főszereplői kirohantak a vászon mögül és élőben spoilerezték el a filmet.

Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Cate Blanchett, Jeff Goldblum és Tessa Thompson igazán különleges élményt hoztak a Los Angeles-i Grove-ban a filmre várakozó mozikedvelőknek, ugyanis a Late Late Show With James Corden keretein belül megnézhettek egy jelenetet a főszereplőkkel, az eseményt pedig maga Corden narrálta a képeskönyvéből.

A szereplők kommentárjait is hallhatjuk a performanszról, ami külön megér egy misét, hiszen nemcsak az a tény vicces, hogy a sarki jelmezkölcsönzőből szerezték a parókákat és palástokat, hanem hogy az egész felvételnek adtak egy eltúlzott, a magyar médiára jellemző komikus amatőr hangvételt. “Szerintem ezek a szerencsétlen emberek csak a filmet szeretnék látni” – Cate Blanchett így nyilatkozott a dologról.

Azt nem állíthatjuk persze, hogy nem volt akciódús az előadás, bár miután Thor és Hulk kiütik egymást, Corden elrendelt egy 45 perces szünetet, de ez teljesen érthető is. Nem kell elkeseredni sem, Hela nem győzhetett, az összecsapásból Thor került ki győztesen. “És boldogan éltek… a következő Thor filmig” – zárja le Corden.

 

 

 

Ez is tetszeni fog...