Március végén érkezik Hadas Kriszta új könyve - Corn & Soda

Március végén érkezik Hadas Kriszta új könyve

Az Anyasors az anyaság nehézségeiről, kudarcairól és természetesen a legszebb pillanatairól szól. Hadas Krisztina riporter annak járt utána, milyen ma anyának lenni Magyarországon. Milyen helyzetekben kell helyt állni, mi az, amikor kicsit ki lehet engedni. Ezt kutatja a 2013 óta futó Jön a baba című televíziós sorozatban, és erre kíváncsi most is.

Tizenegy különböző élethelyzet, tizenegy női sors bemutatásán keresztül élhetjük át például az elvált, vagy az elhagyott anya helyzetét. Van igazi nagy túlélő és újrakezdő is. Sokféle család és párkapcsolat, és ezerféle személyes tragédia mutatkozik meg a könyv lapjain. Ami közös a történetekben, az a küzdelem, amelyet muszáj megvívni, nincs lehetőség arra, hogy félreálljunk, hiszen aki anya, annak feladata van. A törekvés, hogy a maga kihívásaira mindenki a legjobb megoldást találja meg, elképesztő folyamat. Mindez egy végtelenül empatikus, a szereplők minden rezdülésére figyelő újságíró szemén keresztül tárul elénk. Hadas Krisztina nagy odafigyeléssel fordul interjúalanyai felé: úgy igyekszik megérteni személyes történetüket, úgy éli át örömeiket, mint talán senki. Hiszen ő maga átélt már tragédiát is, örömöt is, mint anya: két egészséges gyermeknek adott életet, és két szülése között volt egy harmadik baba, aki halmozott, súlyos betegségekkel jött volna a világra.

Hadas Krisztina újságíró, szerkesztő, riporter, a Jön a baba Hadas Krisztinával dokureality főszerkesztője, műsorvezetője. 1999-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetem televíziós szerkesztő és adásrendező szakán. 1992-ben a Magyar Rádiónál kezdte pályafutását, televíziós karrierje pedig két évvel később kezdődött a Magyar Televíziónál. 1997-től dolgozik a kereskedelmi televíziózás területén. 2012-ben jelent meg első könyve Egy tökéletlen anya naplója címmel.

Az új könyvet április 3-án mutatják be a Premier KultCaféban, ahol Azurák Csaba beszélget Hadas Krisztával és a könyv szereplőivel.

Forrás: Bookline

Ez is tetszeni fog...