Máris hiányzol (Miss You Already, 2016) - Corn & Soda

Máris hiányzol (Miss You Already, 2016)

Most egy olyan filmet fogok a figyelmetekbe ajánlani, ami mellé érdemes zsebkendőket is készíteni. A Máris hiányzol (Miss You Already) című mozi végre nem a párkapcsolatokat, hanem a barátságot helyezi a középpontba. A mély, életre szóló emberi kapcsolatot két nő között, ami tényleg kitart jóban és rosszban. Toni Collette és Drew Barrymore lesz a társunk ebben a keserédes vígjátékban.

2A5FEACD00000578-3154766-image-a-1_1436453369117

A filmben megismerhetjük a bevállalós Millyt (Toni Collette), akinek élete nem is lehetne jobb. A férje menő zenész, két gyönyörű gyerekük van, ráadásul a nőnek jó állása is van. Milly gyerekkori legjobb barátnője, a nála sokkal visszafogottabb Jess (Drew Barrymore), aki már évek óta próbálkozik a férjével, hogy gyerekük legyen. Hamarosan Jesst igazi örömhír éri, amikor kiderül, hogy terhes, azonban ezzel szinte egy időben diagnosztizálnak rákot Millynél.

Milly és Jess barátságát próba teszi a borzalmas betegség. Milly a halál árnyékában egyre szélsőségesebben viselkedik, és Jess próbál végig mellette állni, miközben titkolja, hogy kisbabát vár. Az évtizedek óta tartó barátságnak minden formában ki kell állnia a próbákat és Milly házasságának is.

Tony Collette és Drew Barrymore nagyszerűen formálja meg a karaktereket. Milly és Jess barátsága igazán hiteles lett a filmvásznon.

listing_miss_you_already

A Máris hiányzol egyáltalán nem könnyű film. Elgondolkodtató és fontos kérdéseket feszeget. Vannak benne vicces, felemelő és egyben tragikus pillanatok is. Mindenkinek van egy olyan barátja, akiért bármit megtenne, ezért bárkit képes megszólítani mozi. Leginkább nőknek ajánlom, hogy legjobb barátnőjüket fogják kézen és menjenek el közösen a filmre. Utána mindenképpen jobban fogjátok értékelni azt, akit egy életre magatok mellé választottatok.

maxresdefault

értékelés: 71/100
IMDb: 6.7/10
MAFAB: 67%

 

You may also like...

hu_HUHungarian
hu_HUHungarian
%d blogger ezt szereti: