Marvel's Avengers: Age of Ultron synopsis (spoiler) - Corn & Soda

Marvel’s Avengers: Age of Ultron synopsis (spoiler)

541887e9b0c4a

Már olvasható az első official synopsis a Marvel’s Avengers: Age of Ultronhoz. A tovább után a történetbe tekintünk bele, vigyázz a spoilerekkel.

A film premierjének dátuma 2015. május 1, de addig még bőven van idő. Ez az első official synopsis, amit olvashatunk!

A Marvel Studios hivatalos forrásából: az Age of Ultron az eddigi legnagyobb szuperhős-film folytatása. Amikor Tony Stark bele akar kezdeni egy békefenntartó programba, a dolgok balul sülnek el – nyilván -, és a világ szuperhősei, beleértve Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow és Hawkeye megint szembesülnek azzal, hogy újra meg kell menteniük a világot a pusztulástól. Amikor a főellenség, Ultron felemelkedik a sötétség bugyrából – képletesen persze -, megint az Avengers szuperhőscsapat dolga lesz megakadályozni, hogy keresztülvihesse a tervét. Innentől jönnek a cselekményben a szövevények, amiből ismét egy hatalmas, hősies végső harc alakul ki, azt nem mondom meg, ki fog nyerni.

A főszereplőket maradnak a régiek, Robert Downey Jr. mint Iron Man, Chris Evans Captain America, Chris Hemsworth Thor, Mark Ruffalo The Hulk, Scarlett Johansson Black Widow és Jeremy Renner Hawkeye. Samuel L. Jackson és Cobie Smulders sem maradnak ki, nélkülük már nem lenne egész a ‘universe’. Ultron pedig – dobpergés – James Spader, aki ki akarja irtani az egész emberiséget. A szereplőgárdához csatlakozik Elizabeth Olson Wanda Maximoffként és Aaron-Taylor Johnson Pietro Maximoffként, valamint Paul Bettany, mint Vision. Az Age of Ultron ismét egy Joss Whedon-produkció lesz, de miért is cserélnének le valamit, ha ilyen jól bevált az eddigi filmekben is. 

 

Ez is tetszeni fog...