Megérkezett a Jupiter holdja előzetese! - Corn & Soda

Megérkezett a Jupiter holdja előzetese!

Jupiter holdja

Megérkezett Mundruczó Kornél új filmje, a Jupiter holdja (2017) hivatalos magyar előzetese és plakátja! A különleges látványvilágú, izgalmas film világpremierjére május 19-én a Cannes-i Filmfesztiválon került sor. A film a hivatalos versenyprogramba is bekerült, ahol esélyes az Arany Pálma-díj elnyerésére.

A Jupiter holdja a hitről, a megváltódásról, a csoda lehetőségéről szól, egy különös barátság történetén keresztül. Egy menekülő fiút, Aryant (Jéger Zsombor) meglőnek a határon, melynek hatására csodálatos módon levitálni kezd. A menekülttábor racionális, meghasonlott orvosa, Dr. Stern (Merab Ninidze) kimenekíti őt, mert üzletet lát a fiú különös képességében. Útlevelet ígér neki, mire a fiú rááll a kétes szövetségre. A csodával való találkozás azonban felbolygatja az orvos életét: új válaszokat kell találnia mindenre, amiben eddig hitt.

Jupiter holdja

Mundruczó Kornél nemzetközi koprodukcióban készült filmjének főszereplői között van Jéger Zsombor, Merab Ninidze, Balsai Mónika és Cserhalmi György, vágója pedig a fantasztikus tehetségű Rév Marcell.

Ez is tetszeni fog...