Megjelent a Rómeó Vérzik lemezhírnök klipje - Corn & Soda

Megjelent a Rómeó Vérzik lemezhírnök klipje

Megjelent a Rómeó Vérzik zenekar október közepén érkező kilencedik nagylemezének első előfutára, a NO FUTURE zenés videója.

forrás: sajtóanyag

„Ez egy ízig-vérig Rómeó Vérzik klip lett, nagyon fontos üzenettel: hiszen az embereknek szükségük van a szabadságra, a korlátok nélküli életre. Ez a dal pedig pont erről szól.” – nyilatkozta a frontember, Kovács Koppány a vasárnapi premier kapcsán.

forrás: sajtóanyag

A nagyon aktuális téma mellett a kisfilm másik érdekessége, hogy a videóban látható színpad egy hatalmas hangár tetejére épült, nem kevesebb, mint 8 méter magasba. Az extrém helyszín okán, munkabiztonsági megfontolásból a forgatás alatti bulizásnak lőttek, a sztoriban látható iszogatás csupán színjáték a kamera kedvéért, amivel a felvidéki rock kvartett azóta is előszeretettel poénkodik, mondván: „ilyen józanul még nem forgattunk videót..

Persze viccelni manapság ritkán van kedve a zenekarnak, hiszen a március óta tartó vírushelyzet miatt veszélybe került a negyedszázados jubileumi turnéjuk, így az október 15-én megjelenő lemez az, ami egyelőre tartja a lelket a brigádban.

forrás: sajtóanyag

Ez is tetszeni fog...