Itt van George R. R. Martin új kötete - na nem pont az, amit annyira várunk - Corn & Soda

Itt van George R. R. Martin új kötete – na nem pont az, amit annyira várunk

Bár a  rajongók A tűz és jég dala folytatását várják már évek óta az írótól, az még mindig nem készült el. Helyette azonban itt van egy válogatás novelláskötet, mely George R. R. Martin életművének első húsz évéből tartalmaz írásokat. A kötet az Álomdalok I. címet viseli, és az újjáéledt Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg. A második rész a kiadó szerint 2018-ban várható.

forrás: Alexandra Kiadó

George R. R. Martin már A tűz és jég dala világsikere előtt is komoly hírnévre tett szert, a fantasytől a science fiction-ön át a horrorig számos műfajban alkotott maradandót, pályafutását kezdettől fogva rangos díjak kísérik.

Az Álomdalok első kötete a sokszínű életmű első húsz évéből válogat. Különleges csemege lehet ez Martin rajongóinak, ugyanis bepillantást enged abba az írói életútba, amelynek során a képregényrajongó kölyökből többszörösen díjnyertes író lett.

Itt olvashatjuk legjobb fiatalkori műveit, Hugo-, Nebula- és Bram Stoker-díjas novelláit, valamint a később illusztrált gyerekkönyvként is megjelent A jégsárkány eredeti, csonkítatlan változatát. A legkülönbözőbb műfajú és stílusú írások kavalkádját a szerző visszatekintései egészítik ki.

Az Álomdalok olvasása talán könnyebbé teszi a várakozást, míg végre elkészül a The Winds of Winter, nem  is beszélve a végső kötetnek tervezett A Dream of Spring-ről. Álmodozzunk!

Forrás: sajtóanyag

Ez is tetszeni fog...