Nem Josh Trank rendezi az új Star Warst! - Corn & Soda

Nem Josh Trank rendezi az új Star Warst!

Egészen eddig úgy volt, hogy Josh Trank (Chronicle, 2014) rendezi majd a 2018-ban mozikba kerülő, egyelőre cym nélküli Star Wars filmet, de furcsa dolog történt.
Még szerencse, hogy nem az új Star Wars trilógia második részének forgatásán derült fény a rendező furcsa munkastílusára, ami egyáltalán nem nevezhető professzionálisnak. A Lucasfilm és Disney gyorsan el is vette tőlea lehetőséget, így most új rendező után kell nézniük.josh-trank-headshot-mdtout-1536x512-211519172322
Bennfentesek szerint Trank valami botrányos rendező volt az új Fantasztikus négyes (Fantastic Four, 2015) forgatásán. Ennek a professzionálisnak nem nevezhető viselkedésnek köszönheti, hogy az anaheimi Star Wars bulira már nem volt hivatalos, nem állítólagos betegségének.
A benfentesek szerint a forgatáson amatőrként viselkedett, sokszor nem tudta kifejezni, mit is szeretne látni, és a kollégák kérdéseire se tudott vélaszolni a filmmel kapcsolatban. Gyakran volt szótlan, ami egy rendezőnél nem előny, nem volt saját véleménye, így jogosan teszik fel a kérdést, miért is választották őt ilyen blockbusterek megrendezéséhez?
A 20th Century Fox munkatársai rendetlennek, összeszedetlennek tartják, akivel nehéz együtt dolgozni. Ennek ellenére meg vannak elégedve a filmmel, de gondolom ez nem a redező érdeme.
Állítólag az utóforgatásokra olyan állapotba került, hogy a forgatást a producereknek, Simon Kingbergnek és Hutch Parkernek kellett levezényelniük, akiknek ekkorra már rég az új X-men film forgaásán kellett volna dolgozniuk, végül a vágó, Stephen E. Rivkin mentette meg a napot.
Hogyan baltázzuk el életünk nagy dobását, Josh Trank rendezésében!

Ez is tetszeni fog...