Megújul a Go Active Health Club! - Corn & Soda

Megújul a Go Active Health Club!

Forrás: sajtóanyag

Megújul Budapest egyik legkedveltebb szórakozó központjában, a Gozsdu Udvarban található Go Active Health Club klub. Az eddig a Holmes Place franchisehoz tartozó klub a magyar vendégekre, különösen a családokra szabott programokkal várja majd látogatóit. A megújulás szellemében kialakított programban 3 hónapos challengere invitáltak néhány haza hírességet is.

A Gozsdu Udvar leginkább kulináris kínálatáról ismert, látószögüket azonban igyekeznek egyre jobban kitágítani a magyar közönség felé. Herczeg Laura, a Gozsdu Udvar marketingvezetője elmondta: „A Gozsdu Udvarban nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a széles gasztronómiai kínálat mellett érdekes programokat is szervezzünk a látogatóknak. Olyan programokat, amelyek a magyar vendégeket, valamint akár a környezetünkben élőket is vonzza. Ezért van sok gyerekprogramunk, művészeti és zenei programunk is.”

Forrás: sajtóanyag

A Gozsdu Udvar tavaszi és nyári programjai:

  • Gozsdu Salsa Matiné: április 18 – szeptember végéig (szerdánként 18:00-20:00 óra között)
  • Gozsdu Montmartre – Művészet az utcán: április 26 – szeptember végéig (csütörtökönként 10-18 óra között)
  • Gozsdu Sakkdélután: májustól – szeptember végéig (keddenként 15-18 óra között)
  • Gozsdu Weekend Market: egész évben (szombat-vasárnap 10-17 óra között)

A Go Active egészségklub is becsatlakozik a tavaszi megújulásba. Bartha Katalin, a Go Active igazgatója így nyilatkozott a vérfrissítés célkitűzéseiről: A Go Active egészségklub kiemelt figyelmet fordít a családokra, ami a csoportos órákban és a szervezett programokban is megmutatkozik. Céljuk, hogy az elfoglalt szülők és a gyerekek ugyanazon időben hasznosan, mozgással töltsék az időt. Gyerekeknek balett és kidbox, fejlesztő tornák, valamint az úszás csoportos és egyéni formái is rendelkezésre állnak”

Forrás: sajtóanyag

A változást remekül képviselik a 3 hónapos challenge elvégzésére felkért hírességek, Tallós Rita színésznő, Bertók Fruzsina-Marionnaud nagykövet, Csillag Bori és Józan László. Mindannyian törzsvendégei az egészségklubnak, akik saját példájukon fogják megmutatni a hely szlogenjének, a „more than fitness” igazát: a folyamatos, személyre szabott testmozgás nem csupán a testet, hanem a lelket is felfrissíti. A négy eltérő testalkatú, életkorú és célú híresség személyi edző segítségével, egyéni célok elérése törekszenek. Bertók Fruzsi a nyári szezonra szeretné felkészíteni a testét, eltűntetve a nők nagy ellenségét, a narancsbőrt, Józan László pedig a felesleges kilók ellen veszi fel a versenyt.

Tallós Rita így nyilatkozott a kihívásról: „Rendszeresen edzek, de ha dolgozom, nem mindig tudom beosztani úgy az időmet, hogy az edzőterem is beleférjen. Májustól az Orfeumban készül az új darab, minden délelőtt dolgozni fogok, így a próbák után nagyon jót fog tenni a mindennapos edzés a Go Active-ban, a szaunázás vagy az úszás. Nagyon fontos, hogy egy ismert ember, művész nemcsak a színpadon, de az életben is jó példa legyen. Ötven év fölött is lehet egy nő jó kondiban és nőisége teljes tudatában. Ezt üzenem minden ötven feletti nőnek! Köszönöm a lehetőséget a Go Active-nek!”

Forrás: sajtóanyag

A Go Active kihívásának különleges résztvevője Csillag Bori, aki Down szindrómája ellenére immár 8 éve aktív látogatója az egészségklubnak. „…nagyon befogadó közösség. Az első tanácsadáskor komolyan utánanéztek, mivel jár a Down szindróma, mire kell sportolás közben vigyázni stb. Bori itt saját feladatokat kapott. Kiderült, hogy van egy nemzetközi alapítvány, ahová egészségkárosodott tagok pénzügyi támogatásért pályázhatnak. Ebből azonban semmi sem lett volna az edzők, munkatársak támogatása nélkül. Ők leveleztek, fényképezték, ahogyan Bori tornázik, 2-3 havonta újra írtak az alapítványnak, milyen lelkes, kitartó. 1 év után tiszteletbeli tag lett- ingyenes klubtagsággal”.

A Go Active Health Club egy képzeletet felülmúlóan gyönyörű hely, ahol nem csupán szép, de higiénikus, roppantul felszerelt és talán ami a legfontosabb, elfogadó környezetben edzhet bárki életkortól, testalkattól és motivációtól függetlenül. A testet követő lelki feltöltődésről pedig a Gozsdu Udvar és megújult programja gondoskodik.

Ez is tetszeni fog...