Megérkezett A mestergyilkos - Feltámadás előzetese

Megérkezett A mestergyilkos – Feltámadás előzetese

TMR_B1_Online(1)

Arthur Bishop, a profi bérgyilkos azt hitte, maga mögött hagyta a múltat, és nyugodtan élvezheti a paradicsomi hétköznapokat gyönyörű barátnőjével, Ginával. Ám amikor egy veszélyes bűnszervezet elrabolja a nőt, Bishop kénytelen három, balesetnek álcázott gyilkosságot végrehajtani. A tiszta munkára specializálódott mestergyilkos ezúttal is a saját szabályai szerint játszik: összefog az egyik kiszemelt áldozattal, hogy a segítségével kiiktassa ellenségeit, és kiszabadítsa a foglyul ejtett lányt.

A 2011-es A mestergyilkos (The Mechanic, 2011) című film folytatása egy igazán látványos és pörgős mozinak ígérkezik, melyből még véletlenül sem hiányozhat napjaink egyik legnépszerűbb akciósztárja, Jason Statham. Egészen pontosan öt évet kellett várni, hogy a bosszúszomjas Arthur Bishop újra visszatérjen a mozikba, ezúttal Dennis Gansel rendezésében. A főszereplő barátnőjét, Ginát Jessica Alba, legújabb szövetségesét Tommy Lee Jones, a múltból felbukkanó régi társát pedig Michelle Yeoh alakítja.

Mestergyilkos

A film egyik különlegessége az adrenalinpumpáló akciójelenetek mellett, hogy olyan egzotikus helyszíneken láthatjuk a sztárokat bevetésen, mint Thaiföld, a Maláj-félsziget, Ausztrália és Brazília. A mestergyilkos – Feltámadás (Mechanic: Resurrection, 2016) című akciófilmet szeptember 1-től láthatja a hazai közönség, a szinkronizált előzetes azonban már megérkezett, hogy felcsigázza az akcióra éhezőket.

Ez is tetszeni fog...