Mi fán terem a szövegírás – mint marketing eszköz? - Corn & Soda

Mi fán terem a szövegírás – mint marketing eszköz?

writing

Laikusok valószínűleg csak forgatják a fejüket, ha meghallják azt, hogy „szövegírás”. Az meg mi? Az a forgatókönyv írását jelenti? Vagy könyvek írását? Nem.

A szövegírás lényege a következő: adott egy vállalkozás, amely szeretne kilógni a sorból, többet nyújtani, valami újat mutatni, azaz nagyobb számban bevonzani a potenciális ügyfeleket. Mit tehet ez a vállalkozás? Alkalmazhat szövegírókat! A szövegírók ugyanis nagyon rövid idő alatt képesek jelentős mennyiségű – a megrendelő kívánsága szerinti – cikket előállítani, gyakorlatilag bármilyen témában, mindezt igényes formában, tényleg élvezhető módon tálalva.

Manapság tagadhatatlanul kulcsfontosságú egy vállalkozás számára a megfelelő – sőt, kiemelkedő – marketingkommunikáció, ha sikeres szeretne lenni. És miért ne szeretne sikeres lenni? A szövegírás ennek elérésében egy különösen hatékony, lényeges eszköz, amely a vállalkozások részéről nem igényel idő- és energiabefektetést, elég csupán megálmodniuk a kívánt tartalmat, majd kiadni a dolog nehezét, a tényleges tartalom generálását lelkes szövegíróknak. Ezek lehetnek cikkek bármilyen témában, PR tartalmak, brosúrák, szakmai szövegek, értékesítési szövegek, határ a csillagos ég.

Térjünk rá a nehézségekre is: egyetlen szövegíró alkalmazásával azonban nem lehet elérni azt a fajta hatékonyságot, amely ideális lenne. Végül is, a szövegírók is csak emberek, 2-3 ember egyszerűen fizikailag képtelen eleget tenni az elvárásoknak.

Jó hír azonban a vállalkozások számára, hogy már léteznek szövegíró ügynökségek, amelyek a lehető leghatékonyabb, abszolút ár-érték arányos megoldást kínálják, profi és kreatív csapattal, állandóan ugrásra készen, hihetetlenül gyorsan.

A RitArt Academy jelenleg több mint 100 szakképzett szövegíróból álló ügynökséggel üzemel, Magyarország egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő szövegíró csapataként.

Érdemes tehát a szövegírásra egyfajta befektetésként tekinteni – amely amellett, hogy színesíti a vállalkozások tevékenységét, ráadásul garantáltan meg is térül

Ez is tetszeni fog...