Comic Con 2015 gyöngyszemek - Corn&Soda

Micsoda Comic Con!

Eldobott agyakon lépkedhettek a Comic Con résztvevői szombaton. Az év egyik, ha nem legnagyonn geek eseményére most igazán megért ellátogatni, hogy elsőként láthassák 2016 legjobban várt filmjeinek előzeteseit. Az előzetesek alapján 2016 is a szuperhősfilmek éve lesz, de mintha  a DC kicsit elhúzott volna a Marvel mellett.De mielőtt rátérnék a DC nagy dobásaira, kanyarodjunk vissza a Disney-hez, hiszen jön az új Star Wars, és úgy tűnik aggodalomra semmi ok, bár előzetest nem kaptunk, de egy werkfilmet igen, ami alapján azt kell mondanom, hogy nem lesz ez a film elrontva. Talán. Azért még mindig kérdéses, hogy  a Star Wars: Ébredő erő segít kiheverni az előző trilógiát.

Annyi negatív visszajelzés, amennyit Ben Affleck kapott azután, hogy elvállalta Batman szerepét, ritkán érkezik egy színészhez a film elkészülte előtt, így dupla, ha nem tripla felelősség nyomta a válát, hogy ütős Batmant játsszon a Batman v Supermanben. Valahogy engem nem ragadott magával az előző Superman film, így annyira nem is vártam ezt az előzetest, és a filmig se számolgattam vissza a napokat, de sikerült olyat előzetest összevágniuk hozzá, hogy a három és fél percből minden másodperc számítson, és hihetetlenül intenzív legyen. A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala már akkor is kifejezetten intenzív lesz, ha csak annyi történés lesz benne, amennyit az előzetesbe raktak, amiben megjegyzem Flash és Aquamen nem is szerepel. Eisenberg remek Luthor lesz és Wonder Woman is felbukkan pár másodperc erejéig.

Akkor jöjjön az, amitől a leginkább tartottam. A Suicide Squad lesz a DC másik nagy dobása a közeljövőben, ami zseniális szereplőgárdát tudhat maga mögött. Az egyetlen dolog, amitől minden rajongó tartott, Jared Leto Joker karaktere. Amikor napvilágra került az első fotó az új Jokerről, azon nyomban meme lett belőle, és én személy szerint nem tudtam, hogy örüljen ennek a nagy stílusváltásnak, vagy verjem a fejem a falba. Nehéz egy olyan karaktert játszani, amit Leto előtt Jack Nicholson személyesített meg legendásan, majd az elhúnyt Heath Ledger alakított annyira zseniálisan, hogy elnyerte érte az Oscart. De úgy látszik aggodalomra semmi ok. Leto remek színész, és nem egy hír szól arról manapság, hogy mennyire elkötelezettje a szerepnek. Talán ő lesz a legvérfagyasztóbb Joker, akit valaha vászonra vittek, félelmetes a transzformáció.