Molière Scapin furfangjai - olvasópróba a 6színben - Corn & Soda

Molière Scapin furfangjai – olvasópróba a 6színben

Az Exit Generáció Dénes Viktor rendezésében mutatja be Molière Scapin furfangjai című darabját a 6színben.

Dénes Viktor
Fotó: Kurta István

Az Exit Generáció egy fiatal, frissen szerveződő csapat, melynek a Scapin furfangjai lesz a harmadik produkciója, melynek szerepelői: Varga Zoltán, Szatmári György, Martinkovics Máté, Georgita-Máté Dezső, Tenki Dalma, Ács Petra e.h., Pál András és Takátsy Péter. Az Exitesek –  a kiútkeresést tűzték zászlajukra, mindezt a minőségi színház, a színészi játék öröme, valamint az őszinte szembenézés, vagy akár a színtiszta szórakoztatás eszközeivel.

Tenki Dalma az olvasópróbán
Fotó: Kurta István

“Olyan előadást szeretnénk létrehozni, amitől mindenki elmosolyodik, esetleg felnevet, ha csak arra az estére gondol, amikor eljött a színházba. A nyitás után is nagy szükségünk lesz az önfeledt pillanatokra, hiszen nem csak az intellektuális szórakoztatás ad lendületet a mindennapokhoz, sőt.” – nyilatkozta Dénes Viktor rendező a készülő előadásról.

Pál András az olvasópróbán
Fotó: Kurta István

Az előadás olvasópróbáját február 17-én, éppen az író halálának 348. évfordulóján tartották. A produkció bemutatójának időpontját a korlátozások feloldása után tűzik ki. A látványért Michac Gábor, a zenéért Csordás Gábor és Horányi Juli felel. A dramaturg Cseicsner Otília.

Ez is tetszeni fog...